Valentina Pelinel, mândră de angajata sa Narcisa Birjaru. Cum s-au fotografiat cele două la hotelul lui Cristi Borcea

Narcisa Birjaru, câștigătorea sezonului 9 "Chefi la cuțite", s-a fotografiată alături de Valentina Plinel, în restaurantul hotelului lui Cristi Borcea. Aceasta a primit o vizită neașteptată din partea lui Chef Cătălin Scălătescu. Cum au fost surpriși cei trei.

Narcisa Birjaru, câștigătorea sezonului 9 Chefi la cuțite, lucrează la restaurantul lui Cristi Borcea

Antena 1/ Chefi la cuțite

Narcisa Birjaru, câștigătorea sezonului 9 "Chefi la cuțite", a fost pe buzele tuturor după finalizarea show-ului culinar, iar mulți au fost curioși ce va face după obținerea premiului. Concurenta lui Chef Cătălin Scărlătescu lucrează la restaurantul hotelului lui Cristi Borcea și este mândră să fie angajata Valentinei Pelinel.

Narcisa Birjaru este prima femeie din istoria show-ului culinar care intră în posesia premiului cel mare Chefi la cuțite. Concurenta din echipa lui Chef Cătălin Scărlătescu s-a angajat imediat după terminarea emisiunii ca bucătar. Aceasta a devenit foarte pasionat de domeniul culinar și a continuat să își facă o carieră, iar acum se laidă cu locul său de muncă, nu doar ea, ci și anagajatorii!

Mândrie pentru Valentina Pelinel că o are pe Narcisa Birjaru la cârma restaurantului de la hotelul lui Cristi Borcea, în Olimp

Recent, Valentina Pelinel și-a surprins urmăritorii din mediul online cu o imagine din restaurantul hotelului pe care soțul său îl are. Aceasta se mândrește că o are angajată pe Narcisa Birjaru, prima femeie câștigătoare a show-ului Chefi la Cuțite.

În timpul programului, Chef Cătălin Scărlătescu le-a făcut o vizită celor două doamne și a venit să vadă ce mai face Narcisa Birjaru. Valentina Pelinel a ținut să imortalizeze momentul și să-l facă public. Soția lui Crist Borcea a lăsat și un mesaj: “Acel moment când profesorul mândru vine să-și vadă elevul la munca, sa-i mai dea câte-un sfat. Mulțumim pentru vizita Chef Catalin Scarlatescu”.

Chiar înainte, fosta concurentă le-a dat de veste urmăritorilor săi că acum lucrează în bucătăria unui hotel de la malul mării, acolo unde i-a invitat pe toți să guste din preparatele sale gustoase și făcute cu profesionalism.

"Dragii mei, de azi vă aștept pe toți în stațiunea Olimp. Vă promit surprize culinare extraordinare, veți putea degusta multe dintre preparatele mele de suflet într-o atmosferă extraordinară! Vă pup cu mult drag 😘🥰", a scris ea.

Prima reacție a Narcisei Birjaru după ce a câștigat Chefi la cuțite

Narcisa Birjaru, din echipa mov, a performat în emisiunea Chefi la cuțite sub atenta coordonare a lui Chef Cătălin Scărlătescu. Aceasta a avut un parcurs spectaculos și a reușit să impresioneze de multe ori cu preparatele sale. Priceperea în bucătărie a adus-o în finală și a făcut-o, în premieră, fericita câștigătoare a Chefi la cuțite.

Aceasta a obținut titlul sezonului și un premiu în euro, care a venit sub forma unei farfurii de aur pe care a strâns-o cu putere la piept. Copleșită de emoții Narcisa Birjaru nu și-a ascuns trăirea și bucuria, iar obiectivele camerelor de filmat au reușit să surprindă cele mai sincere lacrimi de bucurie.

Imediat după ce a fost desemnată câștigătoarea sezonului 9 Chefi la cuțite, Narcisa Birjaru a ținut să posteze o serie de fotografii în care apare alături de echipă în bucătăria show-ului culinar. Aceasta a postat și fotografii cu preparetele sale, mușchi de vită cu cartofi dulci, chipsuri de cartofi dulci, sos de soia cu mirin și piure de păstârnac trufă, dar și mousse de ciocolată. Printre creațiile sale, Narcisa a ținut să-i transmită un mesaj și lui Chef Cătălin Scărlătescu, prin care i-a declarat sentimentele sale vizavi de parcursul alături de el.

"Înainte de toate vreau să-ți Multumesc din suflet pentru tot ce ai făcut pentru mine ,ești mentorul perfect la care doar am visat și acum trăiesc visul in realitate! Îți Multumesc încă odată pt toată încrederea acordată ! Te iubesc", a scris Narcisa Birjaru,pe Instagram.

Ultimele știri