Antena Căutare

Mulți nu ghicesc vârsta acestei femei cu părul gri. Toți sunt uluiți când află câți ani are Lauren Midgley

O femeie pe nume Lauren Midgley a decis să renunțe la ideea de a-și mai vopsi părul și să se accepte așa cum e, cu o podoabă capilară de culoare gri. Totuși, mulți sunt uimiți când află adevărata vârstă a acesteia.

Lauren Midgley, purtand rochie rosie si palarie Galerie
Lauren Midgley este de meserie profesoară și puțini îi ghicesc vârsta | sursa foto: Profimedia

Povestea unei profesoare din Canada a ajuns pe internet și a devenit virală în toată lumea, stârnind numeroase reacții de uimire, dar și de susținere.

Aceasta este incredibila poveste a unei femei pe nume Lauren Midgley, care de curând a învățat să își accepte părul de culoare gri și să renunțe astfel la vopsit. Totuși, mulți sunt uimiți când află adevărata vârstă a ei.

O tânără a descoperit că părul i se face de culoare gri, încă de la vârsta de 12 ani

Încă de când avea doar 12 ani, canadianca a observat, în timp ce se privea în oglindă, faptul că i-au apărut câteva fire de culoare gri. Inițial, atât ea cât și părinții săi au ignorat acest aspect și au considerat că este un detaliu lipsit de importanță. Apoi, pe măsură ce timpul a trecut, capul tinerei a început să devină din ce în ce mai bogat în șuvițe de culoare gri.

Citește și: Alena Kravchenko sau "Rapunzel", femeia care nu și-a mai tăiat părul de 30 de ani. Deși calcă pe el, nu vrea să se mai tundă

Dornică să ascundă acest detaliu care le îngrozește de obicei pe femei, Lauren Midgley a început să se vopsească încă din adolescență. A cheltuit sume importante pe tot felul de produse menite să regenereze părul sau să îl coloreze, dar nimic nu a dat roade. Timpul a trecut și podoaba capilară a fetei a devenit aproape în totalitate gri.

Lauren Midgley

Lauren Midgley este de meserie profesoară și puțini îi ghicesc vârsta

Apoi, la un moment dat, atunci când se afla la un salon de înfrumusețare, un hairstylist i-a sugerat faptul că ar trebui să își lase părul să crească în culoarea lui naturală, căci alți clienți plătesc sume importante pentru a obține culoarea gri. Încurajată de ceea ce i s-a spus, canadianca a renunțat la diferitele produse de vopsit și și-a acceptat look-ul natural, chiar dacă acesta este unul neobișnuit pentru vârsta ei.

Citește și: Daria Gubanova e femeia cu păr lung de aproape 2 metri! Ce secret folosește ca să arate așa

„Nu am mai putut ține pasul cu cheltuielile îngrijirii și nici nu mai aveam timp să mă vopsesc. Inițial nu am vrut să fac asta, dar apoi am decis să îmi accept părul gri. Azi primesc multe complimente de la străini”, a dezvăluit tânăra, potrivit celor de la Dailystar.co.uk.

Ulterior, tânăra nu doar că a început să se simtă mai fericită și mai sigură pe ea, dar a și descoperit pe Instagram că există numeroși oameni din întreaga lume care au descoperit că au părul gri, deși ca vârstă sunt tineri.

Azi, profesoara din Canada primește numeroase laude pentru modul în care arată, are numeroși urmăritori și

Ea e tânăra alergică la apă! Ce pățește dacă i se face sete sau vrea să facă baie... Cristi Borcea s-a pozat alături de Valentina Pelinel și toate cele 5 fiice ale sale. Cum arată fetele omului de afaceri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x