Antena Căutare

Cu ce a putut trăi o familie în pereți, fără să bănuiască nimic. Ce a început să cadă atunci când au găurit zidurile

Nick Castro a făcut o descoperire de proporții epice după ce a fost chemat să verifice pereții unei case. Imobilul a suferit daune locale din cauza unei ciocănitoare, care a folosit zidurile pentru a depozita hrană.

Nick Castro a făcut o descoperire de proporții epice după ce a fost chemat să verifice pereții unei case. Imobilul a suferit daune locale din cauza unei ciocănitoare, care a folosit pereții pentru a depozita hrană.

Shutterstock.com

Pasărea, așa cum obișnuiește să facă, a început să creeze găuri în pereții casei, în care a depozitat hrana pentru a o consuma mai târziu.

În acest caz, acea mâncare era în mare parte ghinde. Dar, din păcate pentru toți cei implicați, ghindele nu au rămas pe loc. În schimb, au căzut în spațiile goale din interiorul pereților.

Nick Castro știa că va găsi niște ghinde în timp ce tăia peretele pentru a le scoate. Dar ceea ce nu se aștepta a fost ca acestea să curgă efectiv pe podea și să o umple.

Citește și: Ce a putut să îi facă o mireasă propriei domnișoare de onoare. Femeia revoltată a refuzat să mai participe la marele eveniment

Câte kilograme de ghinde se aflau în pereți

„Au continuat să cadă și să cadă, fără oprire”, a spus Castro pentru publicatia The Dodo. „Se credea că aceste ghinde se aflau doar la aproximativ un sfert din perete. S-a dovedit că erau îngrămădite până în podul casei.”, a continuat expertul.

Castro a deschis mai multe găuri în jurul casei, iar ghindele au continuat să curgă. În mod uimitor, s-au vărsat în jur de 317 de kilograme de ghinde. A fost o cantitate suficientă pentru a umple opt saci mari de gunoi.

„Nu am văzut niciodată așa ceva înainte”, a spus Castro.

Citește și: Un câine a dus-o pe stăpână la rămășițele unei creaturi terifiante: “Pielea se încrețea”. Peste ce a dat

După ce au golit pereții, proprietarii nu au izgonit ciocănitoare și nici nu au rănit-o. Ei au peticit găurile pe care pasărea le făcuse în afara casei și au pus tablă pentru a o încuraja să găsească un nou loc pentru a își depozita mâncarea.

Și în cele din urmă, acesta este cel mai bun lucru pentru pasăre. La urma urmei, munca ei grea de a găsi ghinde a dus la nimic.

Ce a putut să îi facă o mireasă propriei domnișoare de onoare. Femeia revoltată a refuzat să mai participe la marele eve... Femeia credea că soțul îi face poze când se pregătea să nască, dar când s-a uitat în telefon a rămas fără cuvinte. Peste...
Top 5 cele mai frumoase locuri din Europa în 2023. Ce să vizitezi anul acesta
Este perioada ideală pentru a-ți pune la punct planurile pentru următoarea vacanță. Noi...
Horoscopul zilei de 27 martie 2023. Gemenii sunt cu capul în nori. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 martie 2023 aduce schimbări în viețile celor mai mulți antivi din...
Parteneri
De ce mulți oameni pun unt în cafea dimineța
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x