Antena Căutare

Un câine a dus-o pe stăpână la rămășițele unei creaturi terifiante: “Pielea se încrețea”. Peste ce a dat

O tânără din Marea Britanie a povestit cum a ajuns să dea peste scheletele unei creaturi bizare în timp ce se plimba. Rămășițele vietății au fost descoperite nu departe de casa sa.

Un câine a dus-o pe stăpână la rămășițele unei creaturi terifiante: “Pielea se încrețea”. Peste ce a dat Galerie
Un câine a dus-o pe stăpână la rămășițele unei creaturi terifiante: “Pielea se încrețea”. Peste ce a dat | Julie Barker

A ieșit la plimbare cu animalul său de companie, care de minute în și se agita. Câinele tinerei Julie Barker a condus-o exact la scheletele unei creaturi pe care i-a fost greu să o identifice.

Cee ace a uimit-o a fost structura, dar și faptul că pielea i s-a uscat și a rămas aproape intactă pe oasele care și-au păstrat forma.

Ce este creatura ciudată descoperită de câinele tinerei Julie Barker

Rămășițele misterioase au fost găsite de Julie Barker weekendul trecut, în timp ce își plimba câinele în Gosport, pe plaja dintre Hill Head și Lee On Solent, potrivit tabloidului Mirror.

Ea a postat poze cu creatura în mediul online, arătând tuturor ce a putut să descopere cu ajutorul câinelui. Mulți dintre cei care îi urmăreau activitatea s-au aruncat într-un carusel de comentarii în speranța că vor descoperi adevărul despre ceea ce părea la prima vedere a fi o pasăre greu de identificat, care a rămas fără aripi.

Citește și: Culori de evitat pentru încăperile din casă. Care sunt nuanțele de care ar trebui să te ferești

Julie a spus: „Câinele meu mi-a atras atenția și m-am îndreptat către locul unde am descoperit. Corpul arăta mai mult ca un cartilaj, decât ca un os. Pielea rămasă era foarte zbârcită și uscată”. Ca reacție la imagini, mulți oameni au început să speculeze ce fel de formă de viață ar fi putut fi.

Dr. Tim Ferrero, biolog marin senior la Isle of Wight Wildlife Trust, a reușit totuși să aducă lumină în cazul misterioasei creaturi. „Acesta arată ca rămășițele unui Vatosul, a cărui aripi i-au fost mâncate. Nu e chiar atât de greu de făcut în acest caz o identificare corectă, dar judecând după coadă, ar fi putut fi un Vatosul cu spini”, a spus el.

Vatosul este un pește marin cartilaginos din ordinul rechinilor batoizi, familia Rajidae, genul Raja. Mai este denumit și „vulpe de mare”

Citește și: Creatura care seamănă cu un „extraterestru” care a pus pe jar tot internetul. Este complet transparentă și are antene

Ce este Vatosul, o creatură marină spectaculoasă

Vatosul are corpul turtit lateral și acoperit cu plăci osoase, înzestrate cu câte un spin. Lungimea masculului ajunge până la 70 cm, femela până la 1,5 m, greutatea 5-8 kg. Pe fața ventrală a corpului se află 5 deschideri branhiale. Pe spate are numeroși țepi care pe abdomen sunt mai rari, de asemeni și pe muchia cozii.

Ochii sunt mari și așezați pe partea dorsală, apropriați între ei. Gura se află pe fața ventrală.

Culoarea este schimbătoare după mediu, de obicei variază între cenușiu, brun roșcată și galben-cenușiu cu pete neregulate.

Este ovipar, în lunile martie-mai se apropie de țărm până la 25-45 m, pentru a depune 6-10 ouă. După depunere, se retrage la adâncimi mai mari până în septembrie-noiembrie, când se apropie de țărm odată cu curenții reci. Se hrănește cu pești, crustacei și moluște.

Citește și: Au crezut că apele mării a adus la mal un pui de dinozaur, însă au observat altceva când s-au uitat la creatură. Ce era, de fapt

I-a explodat implantul femeii căreia i s-a interzis zborul cu avionul. Mary Magdalene a rămas doar cu un sân | FOTO... Au crezut că văd o fantomă și au folosit o dronă pentru a lămuri misterul. Ce au văzut pe imagini i-a îngrozit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x