Antena Căutare

Cum a reacționat o bunică aflată în spital atunci când și-a făcut nepoata în rochie de bal. Momentul emoționant a fost filmat

O bătrână s-a întristat atunci când a realizat faptul că nu-și va putea vedea nepoata în rochie de bal. Tânăra i-a făcut o vizită surpriză și reacția bunicii a fost una complet neașteptată.

colaj foto cu reagan judge in rochie neagra de bal Galerie
Imaginile cu reacția bunicii au ajuns pe internet și au devenit virale | sursa foto: Profimedia

O bunică aflată la spital și-a dorit extrem de mult să își vadă nepoata în rochie de bal, însă s-a întristat atunci când a realizat că nu va putea face acest lucru. Nepoata i-a făcut însă o vizită surpriză în salon, iar reacția femeii a fost filmată și a devenit virală.

Cum a reacționat o bunică aflată în spital atunci când și-a făcut nepoata în rochie de bal. Momentul emoționant a fost filmat

Se spune că bunicii sunt ca niște părinți mai buni și mai calzi, mereu gata să fie alături nepoților în tot felul de circumstanțe. Totuși, o bunică a fost de-a dreptul devastată atunci când, din cauza unor probleme de sănătate, a fost nevoită să meargă la spital și să accepte să fie internată. Amy Judge din Nuneaton (Marea Britanie) a înțeles atunci faptul că nu va avea ocazia s-o vadă pe nepoata ei, Reagan, în rochie de bal.

Citește și: Ce a putut să facă o soacră când avea grijă de nepotul ei. Când a descoperit ce îi face bebelușului, mamei nu i-a venit să creadă

Totuși, fiincă mereu a avut o relația apropiată cu bunica ei, tânăra s-a gândit să îi facă o surpriză și să alunge astfel tristețea de pe chipul femeii.

Astfel, adolescenta de 16 ani s-a pregătit pentru bal și, împreună cu mama și cu alți membri ai familiei, a mers într-o vizită surpriză la bunica ei, aflată la spital.

Bătrâna în vârstă de 89 de ani se afla în spital fiindcă a avut un accident vascular cerebral și avea nevoie de îngrijire și supraveghere medicală. Totuși, dorința femeii de a-și vedea nepoata aranjată pentru bal nu a dispărut. Totuși, aceasta nu avea să ghicească faptul că familia n-a uitat de dorința ei.

Citește și: O bunică de 73 de ani, care se întâlnește cu bărbați cu zeci de ani mai tineri, explică ce o atrage la ei

Nu mică i-a fost surpriza atunci când și-a văzut nepoata de 16 ani apărând îmbrăcată într-o superbă rochie lungă și neagră, coafată și machiată, gata să meargă la bal. Chipul bătrânei s-a luminat brusc și aceasta a afișat un zâmbet larg. Deși nu putea vorbi bine din cauza accidentului vascular cerebral, femeia a încercat din răsputeri să îi spună cât este de frumoasă. Încântată de ceea ce vede, bunica nu și-a mai putut lua ochii de la nepoata ei și toată lumea a fost emoționată.

„Am plâns cu lacrimi de fericire văzând cât de bucuroasă a fost bunica să mă vadă”, a mărturisit tânăra, potrivit celor de la dailymail.co.uk.

Întâlnirea a fost filmată și ulterior imaginile au ajuns pe internet și au devenit virale, făcând rapid înconjurul lumii.

Urmărește aici toată filmarea cu bunica sau mai multe imagini în galeria foto de mai sus.

Iluzie optică virală! Privește poza și găsește leopardul în cel mult 7 secunde. Unde se află felina, de fapt... Ce se ascunde pe cartea de 8 de romb (caro), de fapt. Detaliul pe care nu mulți l-au observat la cărțile de joc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x