Antena Căutare

Cum a reacționat un englez după ce a mușcat pentru prima dată dintr-un mic din Obor. S-a filmat în tot acest timp

Turistul englez s-a filmat în timp ce savura renumiții mici de la terasa Obor și și-a spus opinia sinceră cu privire la preparat. Clipul s-a viralizat și a strâns mii de aprecieri.

Cum a reacționat un englez după ce a mușcat pentru prima dată dintr-un mic din Obor. S-a filmat în tot acest timp | Captură TikTok

Englezul a comandat patru mici la Terasa Obor din București, apoi s-a așezat să îi savureze. S-a filmat în timp ce mânca și și-a spus opinia referitoare la preparat. De pe masă n-au lipsit nici berea rece, muștarul și pâinea. Iată ce reacție a avut tânărul după ce a mușcat prima dată dintr-un mic!

Citește și: Cum a reacționat un străin după ce a vizitat Iașiul: „Am explorat o mulțime de locuri, dar niciunul nu e ca România”

A comandat patru mici de la terasa Obor și a rămas uimit

Mulți străini vizitează România pentru a-i descoperi nu doar locurile superbe, ci și preparatele culinare. De data aceasta, un englez a decis să încerce cel mai popular preparat din bucătăria românească, așa că a comandat câțiva mici la Obor, celebra terasă din București. Reacția tânărului după ce a mușcat prima gură dintr-unul a fost pe măsură.

Articolul continuă după reclamă

„Încerc cel mai popular preparat românesc, adică micii. Și mi s-a recomandat să îî încerc din acest loc popular (n.r. Terasa Obor din București). E drăguț, se aude muzica (…) Toată lumea mi-a spus să îi încerc. Ce sunt? Un amestec de vită și porc, care se servește cu muștar, pâine și, evident, o bere românească. Hai să-i încercăm!”, a spus englezul în filmulețul postat pe TikTok.

Tânărul a început să savureze din meniul pe care l-a comandat la Terasa Obor din București și a comentat la fiecare pas experiența pe care a avut-o. El a rămas uimit de gustul delicios al micilor. În completare, strâinul și-a comandat și o bere rece, susținând că o astfel de combinație culinară este perfectă.

Apoi, i-au fost aduse și două scobitori, pentru a mânca „corect românește”, așa cum a precizat el în video. După ce i s-a spus să ajungă la această terasă din București, tânărul s-a arătat extrem de mulțumit în fața recomandării.

„Are carnea suculentă, apoi o înmoi în muștar. Wow! Chiar merg împreună (n.r. ingredientele). Am uitat să folosesc scobitoarea, așa că a venit un bărbat să îmi aducă două scobitori. Așa că acesta este modul corect românesc (n.r. de a mânca mici). Ar trebui să încerc cu pâine. E proaspătă, pun micul așa, îl înmoi în muștar. Pentru prima oară o să încerc și berea românească. E bună, rece, răcoritoare. Asta e o combinație bună, perfectă”, a mai spus englezul în clipul de mai jos.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Ce a spus un turist străin după ce a vizitat pentru prima oară un sat din Hunedoara. Reacția lui s-a viralizat imediat

Gestul extrem al unui bărbat care i-a speriat pe prietenii săi când erau pe barcă. Ce a făcut într-o apă infestată cu cr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x