Antena Căutare

Cum arată „bărbatul perfect” de pe Tinder, construit în întregime cu AI. Detaliul care le-a dat de bănuit autorităților: „Caut...”

De când cu apariția inteligenței artificiale (AI), au apărut mai multe conturi false pe platformele de întâlniri matrimoniale.

tinder Galerie
Cum arată „bărbatul perfect” de pe Tinder, construit în întregime cu AI. Detaliul care le-a dat de bănuit autorităților: „Caut...” | Profimedia, Shutterstock

Astfel, compania din spatele platformei de dating Tinder a sfătuit cum pot fi evitate escrocheriile bazate prin intermediul AI.

Citește și: „Am o aventură cu un robot care îndeplinește toate dorințele”. Povestea femeii care și-a înlocuit soțul cu inteligența artificială

Cum arată „bărbatul perfect” de pe Tinder, construit în întregime cu AI. Detaliul care le-a dat de bănuit autorităților: „Caut...”

Mai mulți detectivi cred că au găsit un chatbot AI pe Tinder, notează Dailystar.co.uk.

Aceștia au tras un semnal de alarmă, după ce au văzut corpul „parcă ireal” al unui bărbat și descrierea sa care era absolut „înfiorătoare”.

Alți utilizatori au observat modul în care degetele lui „se amestecă” în telefonul său, dându-și seama că fotografia ar fi fost falsificată de un computer.

Bărbatul de pe Tinder, de 24 de ani, susține în descrierea sa că el caută să „aprindă scântei de râs, o poftă de călătorie, dar și conexiuni autentice”.

„Bărbatul meu pare să fi ieșit direct dintr-un ecran de introducere a unui joc video, unde alegi o ținută pe care să o poarte personajul tău”, a scris un internaut, care folosește Tinder.

Potrivit New York Times, în biografia completă a contului se menționa: „Sunt un suflet aventuros care caută un partener pentru escapade palpitante și amintiri de neuitat.

Îmi place să vânez, să pescuiesc și să mă joc cu nepotul meu, să explorez locuri noi și să încerc experiențe noi.

Dă swipe spre dreapta dacă ești gata să pornim împreună într-o călătorie sălbatică și captivantă!”, se arată în descrierea bărbatului de pe Tinder.

Citește și: Ce a răspuns un robot, întrebat dacă se va răzvrăti împotriva oamenilor. Reactia lui i-a înspăimânat pe cei prezenți

Întâmplarea bizară a stârnit dezbateri online, când un internaut care folosește platforma de dating a postat despre asta, pe rețelele sociale.

„Nu este un filtru AI, este în întregime generat de AI, deci un cont fals.

Șase degete în dreapta – degetul mare în spatele telefonului – acest punct ciudat luminos între degetele lui de pe mâna stângă, apoi acest mâner ciudat de pe perete.

De asemenea, corpul lui este atât de ciudat, fiind amestecat în fundal, astfel că pare ceva neobișnuit”, se arată în postare.

Compania care deține Tinder a vorbit despre această problemă și a dat câteva sfaturi despre modul în care persoanele, care își caută iubirea, pot evita problema.

Un purtător de cuvânt al Tinder a spus: „Încurajăm membrii noștri să caute „bifa albastră”, care indică faptul că imaginea de profil a membrului este autentică și a fost verificată de Tinder”.

Locuitorii unui bloc s-au baricadat, de teamă, în apartamentele lor, după ce au văzut o scenă „apocaliptică”: „Erau sute... Îi mai ții minte pe Bianca și Meclaus? S-au căsătorit cu fast, când aveau doar 17 ani și totul a fost televizat. Ce s-a ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x