Antena Căutare

Locuitorii unui bloc s-au baricadat, de teamă, în apartamentele lor, după ce au văzut o scenă „apocaliptică”: „Erau sute”

Mai mulți localnici s-au baricadat în apartamentele lor, de teamă, după ce au observat un roi uriaș de muște care le-a acaparat întreaga clădire.

geam casa Galerie
Locuitorii unui bloc s-au baricadat, de teamă, în apartamentele lor, după ce au văzut o scenă „apocaliptică” | Profimedia

Locuința Vauxhall din Wolverhampton, UK, a fost lovită de un roi uriaș de muște, despre care localnicii spun că le pot transmite boli, așa că, te teamă, au ales să nu mai iasă afară.

Citește și: Ce a văzut Carmen Harra despre România până la sfârșitul anului 2023. Transformări majore: “O nouă monedă unică internațională”

Locuitorii unui bloc s-au baricadat, de teamă, în apartamentele lor, după ce au văzut o scenă „apocaliptică”: „Erau sute pe podea”

Locuitorii unui bloc din Marea Britanie s-au închis înăuntru de teamă că un roi de muște, despre care cred că aduc boli grave, îi pot ataca, notează Dailystar.co.uk.

Situația ciudată se desfășoară în prezent în Vauxhall House, Wolverhampton, UK.

Localnicii au putut observa mase mari de muște negre la etajele al patrulea, al cincilea și al șaselea, relatează mai multe publicații.

Și în timp ce autoritățile au venit să elimine muștele, prin pulverizarea unei soluții, localnicii susțin că muștele reapar în câteva minute – iar acum s-au ascuns în apartamentele lor.

Citește și: Un restaurant, care a primit o singură stea din cauza condițiilor mizere, face furori printre localnici. De ce vin să mănânce

Președintele Asociației Rezidenților Vauxhall, Martin Cartwright, a declarat: „Miercurea trecută dimineața, unul dintre locuitori, o femeie de 88 de ani, a ieșit pe ușa ei din față pentru a arunca gunoiul și întreg tavanul de pe coridor a fost acoperit cu muște.

Oamenii au început să le anihileze și, sincer vorbind, trebuie să fi fost câteva sute de muște pe podea și încă mai veneau.

Nu este plăcut pentru locuitorii din bloc, sunt practic baricadați în propriile locuințe pentru că le este frică să deschidă ușa de la intrare”, a transmis președintele asociației.

Consiliul Wolverhampton a confirmat că a trimis pe cineva pentru un control și pentru a se ocupa de această problemă și este ferm că nu există „nicio problemă cu insectele” în zonele comune, dar a promis că va lucra cu rezidenții pentru a „găsi o soluție la probleme”.

Cu toate acestea, rezidentul în vârstă de 88 de ani despre care a vorbit dl Cartwright a povestit cum a văzut muștele când s-a dus să arunce gunoiul, dar acestea acopereau întregul tavan din jurul ei.

„Prima dată când le-am văzut, am ieșit pe ușă dimineața devreme, pe la 8, și m-am dus să-mi arunc gunoiul pe tobogan și ceva mi-a trecut prin cap”, își amintește ea.

„Mi-am ridicat privirea și tavanul nu era alb așa cum este în prezent, era negru, era absolut plin – nu puteai vedea niciun alb pe tavan”, a spus femeia.

Ce a văzut Carmen Harra despre România până la sfârșitul anului 2023. Transformări majore: “O nouă monedă unică internaț... Cum arată „bărbatul perfect” de pe Tinder, construit în întregime cu AI. Detaliul care le-a dat de bănuit autorităților:...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x