Antena Căutare

Cum arată bunica de 80 de ani din Coreea de Sud care vrea să își reprezinte țara la Miss Univers: „Vreau să uimesc lumea”

Choi Soon-hwa, în vârstă de 80 de ani, ar putea acum să facă istorie ca cea mai în vârstă participantă la acest concurs. Iată cum arată!

Galerie
Cum arată bunica de 80 de ani din Coreea de Sud care vrea să își reprezinte țara la Miss Univers | Profimedia

Născută cu aproape un deceniu înainte ca primul concurs Miss Univers să aibă loc în 1952, Choi Soon-hwa are trei nepoți, face modelling ca să își suplimenteze pensia și speră să câștige tiara pentru Coreea de Sud la competiția internațională din Mexic, potrivit CNN.

Citește și: O femeie de 102 ani merge zi de zi la muncă și spune că nu are vreun gând de pensionare. Femeia muncește încă din 1940. Ce face

Imaginile cu vârstnica din Coreea de Sud fac înconjurul internetului

În urmă cu câteva săptămâni, Choi Soon-hwa a fost prezentată publicului drept finalistă în competiția anuală Miss Univers Coreea de Sud. Aceasta se va înfrunta acum cu alte 30 de concurente pentru tiara Miss și va avea șansa să reprezinte țara la finala Miss Univers din Mexic din luna noiembrie, mai transmite sursa citată mai sus.

Articolul continuă după reclamă

„Vreau să uimesc lumea, cum ar fi: <<Cum este o doamnă de 80 de ani atât de sănătoasă? Cum a întreținut ea acel corp? Care este dieta ta?>>”, a spus ea pentru CNN la telefon înaintea concursului. „Când îmbătrânești, te îngrași… Așadar, vreau să arăt că putem trăi sănătos chiar și când îmbătrânim.”

Până în 2024, Organizația Miss Univers avea impuse restricții stricte de vârstă, limitând participarea la femeile cu vârsta cuprinsă între 18 și 28 de ani. Pe fondul cererilor tot mai mari de modernizare, limita superioară de vârstă a fost ridicată. Anul trecut, organizația a actualizat și criteriile de eligibilitate pentru a elimina o interdicție de lungă durată asupra femeilor însărcinate sau a mamelor și a femeilor care au fost – sau au fost vreodată – căsătorite.

Câștigătoarea Miss Univers Coreea de Sud va fi declarată printr-un sistem de punctaj care ia în considerare votul online și evaluările arbitrilor, despre care Choi a spus că apreciază atât „frumusețea exterioară, cât și interioară”.

Concursurile coreene au fost criticate în ultimii ani, deoarece promovează o idee singulară a frumuseții, iar unele participante apelează la chirurgia estetică, care de obicei nu este restricționată de organizatori. Totuși, Choi nu pare să fie deranjată de acest aspect.

„Este greu să găsești oameni care nu au făcut retușuri sau intervenții chirurgicale de înfrumusețare și cred că este timpul să acceptăm asta (...) Mulți oameni își fac ochii sau își ridică nasul... Pe vremuri, era ceva despre care alții vorbeau de rău, dar acum nu mai este așa. Nu sunt doar coreeni, multe femei din întreaga lume sunt supuse unei operații plastice”, a mai spus ea, citată de sursa menționată mai sus.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Vârstnica a început să facă modelling de la vârsta de 72 de ani

Choi și-a făcut deja un nume în lumea modei coreene. După ce renunțat să mai fie doar pensionară, pe fondul dificultăților financiare, a început să facă modelling la vârsta de 72 de ani pentru a-și plăti datoriile.

„Unul dintre pacienții mei mi-a spus să încerc modellingul”, și-a amintit Choi, care a lucrat și ca îngrijitoare în spital, adăugând: „Mi s-a părut o prostie... dar, în același timp, mi-a trezit visul de a deveni model, de a purta haine frumoase și de a face ședințe foto. Așa că, am spus da, am visat la asta înainte, ar trebui să încerc”

Femeia în vârstă de 80 de ani a urmat cursuri săptămânale la o academie de modelling, exersându-și defilarea pe holurile spitalului în timpul schimburilor.

Ea a semnat cu agenția profesorului ei în 2017, înainte de a-și face debutul în Săptămâna modei de la Seul, la vârsta de 74 de ani, anul următor. De atunci, ea a apărut în edițiile coreene ale revistelor, inclusiv Harper’s Bazaar și Elle, și a filmat campanii comerciale pentru mărci precum populara bere din Coreea de Sud, Cass, potrivit CNN.

Citește și: O bunică de 80 de ani își dezvăluie secretele pentru un ten fără riduri: „Nu e doar crema antirid”

O tânără mămică s-a trezit cu durere de umăr și credea că a dormit într-o poziție incomodă. Medicii i-au dat o veste tra... Au dat 84.000 de euro pentru un concediu de neuitat în străinătate. Destinația pentru care o familie de români a plătit ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 27 septembrie 2024. Marius Elisei și Alex au pierdut 10.000 de RON
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 27 septembrie 2024. Marius Elisei și Alex au pierdut 10.000 de RON Vineri, 27.09.2024, 18:58
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x