Antena Căutare

Cum arată dragostea în vremea coronavirusului, după 60 de ani de căsnicie! O bunică, nedezlipită de un geam în spatele căruia soțul ei se afla în carantină

O bunică în vârstă de 88 de ani din Statele Unite ale Americii a fost fotografiată în timp ce vorbea cu soțul ei, printr-un geam al unui azil aflat în carantină, din cauza pandemiei de coronavirus.

Cum arată dragostea în vremea coronavirusului, după 60 de ani de căsnicie! O bunică, nedezlipită de un geam în spatele căruia soțul ei se afla în carantină
Cum arată dragostea în vremea coronavirusului, după 60 de ani de căsnicie!

Bunica, Dorothy Campbell, este căsătorită de 60 de ani cu Gene Campbell, care este cu un an mai în vârstă decât ea.

Bărbatul se află în carantină, într-un azil de bătrâni, din Kirkland, Washington, ce s-a găsit la epicentrul epidemiei de coronavirus din Statele Unite ale Americii. Cel puțin șase dintre cele 12 decese cauzate de coronavirus în SUA au fost înregistrate la persoane care au fost în acest azil.

Multe persoane aflate în acest azil au probleme de sănătate grave, ceea ce îi face mai vulnerabili la coronavirus.

Dorothy Campbell a încercat cu disperare să vorbească cu soțul ei, joi, după ce azilul a interzis vizitele la pacienții aflați în carantină.

Femeia și-a vizitat, totuși, soțul, chiar dacă a fost nevoită să vorbească cu el printr-un geam de la parterul azilului. Cei doi bătrâni au fost ajutați de fiul lor, care a folosit un telefon mobil, pentru ca părinții lui să se audă mai bine.

Într-una dintre imaginile surprinse în acest moment, bătrânul apare zâmbindu-i cu afecțiune soției lui, care se deplasează cu ajutorul unui baston.

Wow! Cum a reușit Alex Ghiduş să topească 40 de kilograme, în doar câteva luni. La ce alimente a renunțat ca să-și recup... Târg de daruri lucrate manual, de Ziua Femeii, în Bistrița Năsăud...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x