Antena Căutare

Cum arată mâinile Danei Roba după ce i-a fost scos ghipsul: “Doctorul mi-a dat jos ghipsul, am plâns mai mult ca niciodată”

Cu toate că a ieșit din spital, pentru Dana Roba problemele nu s-au încheiat. Acesta a declarat recent că are mari dureri de cap, că și-a pierdut gustul și mirosul pentru totdeauna și că e necesar să facă mai multe operații de reconstrucție, dar are și mari dureri la picior.

colaj foto cu dana roba Galerie
Cum arată mâinile Danei Roba după ce i-a fost scos ghipsul. | Acces Direct/Instagram

Miercuri a fost la medic pentru a-și scoate pansamentele și ghipsul de la mâini și a mărturisit că a plâns “mai mult ca niciodată”. Acesta a publicat și o filmare cu mâinile sale după ce au fost date jos bandajele.

Se pot vedea rănile provocate de loviturile repetate și incapacitatea de a le strânge. Motilitatea brațelor este redusă, motiv pentru care a început ședințele de fizioterapie și kinetoterapie: “Am o durere insuportabilă, este foarte greu prin ce trec acum, dar știu că Dumnezeu este cu mine”, a spus Dana Roba.

Cum arată mâinile Danei Roba după ce i-a fost dat jos pansamentul

Dana Roba face public procesul său de recuperare și cere sprijin oamenilor: “Ieri când domnul Doctor mi-a dat jos pansamentul și ghipsul, am plâns mai mult ca niciodată. Va mulțumesc pentru toate rugăciunile voastre, datorită credinței pe care ști avut-o, astăzi sunt în viața”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Dana Roba a trecut prin clipe cumplite, după ce a fost atacată de soțul său în somn cu un ciocan. Aceasta a ajuns la spital în comă și a fost supusă operațiilor. Ea a mărturisit în nenumărate rânduri că medicii nu i-au dat nicio șansă de supraviețuire, însă astăzi, la o lună de la invident, o vedem pe picioarele sale încercând să și reia viața de la capăt, ccu greu, însă, pentru că rănile i-au mutilat corpul și e necesar să fie supusă la mai multe intervenții chirurgicale.

Dana Roba trăiește acum din ajutorul oamenilor care au cerut să îi fie alături în aceste momente critice. Aflată în incapacitatea de a-și putea folosi mâinile, din cauză că are toate degetele rupte, se chinuie să se îngrijească și să fie alături celor două fetițe ale sale.

Aceasta se zbate în continuare, după externare, cu avocații pentru a ajunge să rupă orice legătură cu cel pe care l-a văzut ca pe bărbatul vieții sale și față de care a intentat un proces de divorț înainte de seara tragică.

Dana Roba a fost la un pas să-și piardă viața după ce soțul a atacat-o cu un ciocan în somn. Acesta i-a provocat răni aproape incompatibile cu viață, ea mărturisind că de fiecare dată când a intrat în operație medicii i-au spus că nu îi pot da siguranța că va mai deschide ochii. Drama prin care a trecut a stupefiat o țară întreagă.

Citește și: De ce a vrut Dana Roba să divorțeze de soțul ei. Mărturiile făcute cu lacrimi în ochi: „Toata lumea se miră cum de nu...”

Un turist, mut de uimire când a ajuns la cazare. Locuința închiriată avea patul chiar lângă toaletă... Un bărbat se plimba pe plajă, însă a dat de trupul unei „sirene” misterioase. S-a apropiat și nu i-a venit să creadă: „A...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x