Antena Căutare

Cum arată pantalonii bombardieri, modelul căutat de mii de români pe internet: „Nu sunt bombardier, dar îi pot achițiziona?”

Se spune că românii caută pe internet chiar și cele mai bizare lucruri și poate că tocmai de aceea nimic nu ne mai surprinde. Pe un site celebru de se ocupă cu vânzarea de produse se află la mare căutare „pantalonii bombardieri”!

Cum arată pantalonii bombardieri, modelul căutat de mii de români pe internet: „Nu sunt bombardier, dar îi pot achițiziona?” Galerie
Cum arată pantalonii bombardieri

Una dintre cele mai frecvente căutări de pe internet în ultima perioadă are legătură cu o piesă vestimentară pe cât de banală, pe atât de surprinzătoare: pantalonii bombardieri.

CUM ARATĂ PANTALONII BOMBARDIERI

Se pare că tot mai mulți români sunt interesați fie să cumpere, fie să descopere cum arată „pantalonii bombardieri”, puși la vânzare pe un celebru site dedicat comerțului online.

Deși nu nimic ieșit din comun, aceștia au atras tuturor atenția, cel mai probabil, prin denumirea aleasă de comerciant.

citește și: Bombardierii din România, puși la zid de Dani Oțil de la Neatza: „Nu vor să renunțe, că nu le iese”

Așa cum era de așteptat, printre cei care au oferit o recenzie a existat și un comentariu plin de umor, menit să aducă zâmbetul pe buze celor curioși să descopere cum arată pantalonii boombardier.

Cum arată pantalonii bombardieri, modelul căutat de mii de români pe internet: „Nu sunt bombardier, dar îi pot achițiziona?”

Cum arată pantalonii bombardieri

Cum arată pantalonii bombardieri

„Cei mai reusiti pantaloni pentru un tanar trep, recomand😘”, „Salut! Eu nu sunt tocmai un bombardier.. Pot achiziționa acesti pantaloni in acest caz?”, sunt primele comentarii oferite de câțiva utilizatori au site-ului.

citește și: La ce folosește buzunarul mic de la blugi, de fapt! Rolul neștiut al capselor metalice de la pantaloni

Pentru cei care urmăresc emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” de la Antena 1 nu mai este o noutate faptul că, uneori, simpaticul matinal Dani Oțil face remarci acide cu privire la anumite aspecte din viața de zi cu zi. Recent, acesta a criticat preferințele vestimentare ale românilor, care aleg să poarte anumite ținute ce nu se mai potrivesc cu anii din buletin sau cu bunul gust/

„La mare toți bombardierii poartă rochie, burtă, mușchi și tatuaj. Nu vor la nimic să renunțe, că nu le iese”, a mai continuat simpaticul matinal, glumind apoi pe seama pantalonilor cu turul jos. A fost un moment extrem de savuros, pe care îl poți urmări pe pagina emisiunii.

„Eu 23 de ani, el 55! Mami a fost supărată foc! Ea e mai tânără decât el”. O femeie a povestit cum s-a îndrăgostit de un... Mesaj de dincolo de moarte, de la o mireasă răpusă de cancer! A scris cele mai emoționante rânduri! „Vreau să știți că d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x