Antena Căutare

Rusoaicele fac școala pentru "soții perfecte". Ce lecții le predă Alesya Terekhova, fondatoarea școlii și ce presupun cursurile

Rusoaica Alesya Terekhova a fondat în Moscova o școală pentru femei, “Women Inside”, unde acestea pot lua cursuri despre cum să fie soțiile perfecte pentru partenerii lor de viață. Printre altele, ele învață bunele maniere și arta conversației.

PROFESOARA CARE PREDA UNOR ELEVI
Prin aceste cursuri școala își dorește să formeze femei "ideale" din toate punctele de vedere | Shutterstock

Deși pare o idee peste care s-a așezat de mult timp praful, există femei în Rusia care consideră și-n zilele noastre că "bărbații sunt protectorii și femeile sunt îngrijitoarele", motiv pentru care ele ar trebui să fie "incredibile, de succes și femeile perfecte pe care să și le dorească bărbații vrednici", potrivit Mediafax.

Citește și Rusoaicele, cele mai frumoase femei de pe Instagram

Cursurile sunt personalizate, au scopuri clare și sunt menite să scoată "banalul" din căsniciile rusești

Așadar, rusoaicele vin la cursuri cu trei scopuri bine determinate, anume, să descopere cum pot ajunge la armonia în cuplu, să își găsească un soț sau să învețe cum să facă mai mulți bani.

Potrivit unui fluturaș publicitar, prin aceste cursuri școala își dorește să formeze femei "ideale" din toate punctele de vedere.

Citește și Fotografii fără perdea postate de rusoaice! Val de reacții provocate pe internet

"Şcoala a fost fondată pentru a crea femeia ideală din toate punctele de vedere, care să aibă maniere, să ştie cum să vorbească şi să întreţină o conversaţie", explică fondatoarea școlii, Alesya Terekhova, potrivit Mediafax.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cursurile din cadrul "școlii pentru soții" nu sunt unele generale, ci sunt customizate în funcțiile de nevoile fiecărei participante, însă baza formării include regulile de etichetă, bunele manière la masă și în societate fiind un know-how indispensabil.

În plus, cu același nivel de importanță sunt incluse în cursuri și tactici pentru a susține o conversație interesantă.

Dr. Jennifer Utrata, autoarea cărţii "Women without Men" o contrazice pe fondatoarea școlii

La polul opus, conform spuselor dr. Jennifer Utrata, autoare a cărţii "Women without Men", teoria fondatoarei școlii pentru soții n-ar fi ideală, așa cum vrea să inducă instructoarea.

Potrivit unor sondaje de opinie și a unui studio din 2014, o problemă gravă a căsătoriilor din Rusia nu ar fi neapărat lipsa bunelor manière sau o comunicare defectuoasă, ci consumul de alcool.

Potrivit Mediafax, studiul arată că 24% dintre bărbații ruși au decedat în jurul vârstei de 54 de ani din cauza alcoolului.

De altfel, nu este un lucru neștiut că rușii devin mai “aprigi la vorbă“ după consumul de alcool.

Cum oferim și cum primim cadouri în prag de sărbători, conform regulilor de etichetă... Candice Kloss, modelul în vârstă de 21 ani pe care operațiile estetice au transformat-o total. Cum arăta înainte...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x