Cum să ne sporim imunitatea, simplu și natural! Ce ar trebui să facem, zilnic, pentru a nu ajunge o statistică a pandemiei de COVID-19

Trebuie să ne apărăm organismul de infecția cu noul coronavirus pe toate planurile. Vasile Păun, instructor dezvoltare personală, a explicat un mod simplu și natural ce ne ajută să trecem cu bine peste aceste momente dificile.

Invitat la "Lumea Nevăzută", Vasile Păun, instructor dezvoltare personală, a discutat despre remediile energetice și spirituale care ne pot ajută în această perioadă.

„În primul rând, as vorbi despre niște clase de remedii, nu doar igienice și administrativ-organizatorice, cu care deja ne-am obișnuit și pe care este necesar să le aplicăm. Este vorba despre cele naturale, foarte importante.

Aș vrea să insist pe unul atât de simplu și atât de incredibil de puternic și care înseamnă împământare. Înseamnă să stau, desculț, cu picioarele pe pământ”, a explicat Vasile Păun.

Chiar și cei care locuiesc la bloc trebuie să încerce acest remediu. Câteva minute, în grădina din fața clădirii.

„A sta desculț permite corpului să integreze electroni ce neutralizează toți acești luptători pe care corpul i-a produs pentru că percepe pericol, real sau imaginat de toată această tensiune care există”, a adăugat intructorul.

Mai multe informații, în materialul video de mai sus, din Lumea Nevăzută.

Mercur iese din retrograd pe 18 octombrie 2021. Ce înseamnă și cum sunt afectate zodiile
Toată lumea a simțit că face un pas înapoi în toată această perioadă. Cu toate acestea,...
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021. Leii pun multă presiune pe ei. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021 spune că Leii pun multă presiune pe ei. S-au acumulat o...
Parteneri
Cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge. Ce rochie purtată de Kate Middleton a costat sute de mii de dolari
Printre cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge se numără rochii luxoase și paltoane elegante. Kate Middleton are mai multe case de modă la care apelează frecvent, ce au și prețuri pe măsura faimei. 
Catine.ro
Ultimele știri