Antena Căutare

Cum săruţi în funcţie de zodie. Cei mai PASIONALI nativi ai zodiacului

Atunci când întâlnim pe cineva care ne place, apar şi curiozităţile şi ne dorim să ştim cât mai multe lucruri despre acea persoană. Astrologii ne sar în ajutor şi ne spun tot ce trebuie să ştim despre fiecare zodie în parte, cum se descurcă nativii când vine vorba de arta sărutului.

Atunci când întâlnim pe cineva care ne place, apar şi curiozităţile şi ne dorim să ştim cât mai multe lucruri despre acea persoană. Astrologii ne sar în ajutor şi ne spun tot ce trebuie să ştim despre fiecare zodie în parte, cum se descurcă nativii când vine vorba de arta sărutului.

Iată toate detaliile despre fiecare zodie în parte, potrivit site-ului zodiace.ro.

Berbec (21 martie-20 aprilie)
Dominator cum este de obicei, Berbecului îi va plăcea să își domine partenerul și atunci când sărută. Săruturile Berbecului nu sunt în general foarte lungi, dar sunt extrem de pasionale. Berbecii pun toată pasiunea pentru persoana respectivă în sărutul cu această.

Taur (21 aprilie-21 mai)
Săruturile Taurului sunt lungi și extrem de senzuale. Taurii nu se grăbesc atunci când este vorba despre sărut și le place să o facă pe îndelete. În general, sărutul unui Taur vine din inimă și exprimă sentimentele acestuia față de persoana cu care este.

Gemeni (21 mai-20 iunie)
Săruturile Gemenilor sunt extrem de scurte și "vorbărețe". Te vei opri des pentru a-i șopti partenerului mici replici amuzante în ureche sau pentru a chicoti. Nu îți domini partenerul în timpul sărutului.

Rac (21 iunie-22 iulie)
Racii sunt recunoscuți pentru săruturile lor deosebit de tandre și senzuale. Sărutul unui Rac este plin de pasiune și extrem de protector, iar Racul tinde să se piardă complet în acest sărut.

Leu (23 iulie-22 august)
Săruturile Leului sunt sălbatice, pasionale și lipsite de inhibiții. Durata lor variază, dar în general sunt foarte lungi și dau senzația unui întreg show, condimentat cu mici mușcături. Leul nu săruta de două ori la fel, îi place să improvizeze pe moment și face tot posibilul să își impresioneze partenerul.

Fecioară (23 august-22 septembrie)
Săruturile Fecioarei sunt printre cele mai delicate săruturi: fine și extrem de subtile. Cu toate acestea, săruturile Fecioarei pot fi și extrem de senzuale, dându-ți fiori pe sirea spinării.

Balanţă (23 septembrie-22 octombrie)
Balanța pune în scenă un întreg show atunci când sărută. Îi place să experimenteze și caută să-și uimească partenerul la acest capitol. Totuși, de obicei, își lasă partenerul să preia controlul la început.

Scorpion (23 octombrie-21 noiembrie)
Sărutul Scorpionului este profund și extrem de pasional. Scorpionii nu se concentrează prea mult la sărut, acesta este de obicei un preludiu pentru ceea ce va urmă apoi. Tocmai de aceea, sărutul va fi lipsit de inhibiții și plin de aluzii sexuale.

Săgetător (22 noiembrie-21 decembrie)
Săruturile Săgetătorului sunt spontane și pline de surprize. Este greu să te obișnuiești cu stilul de sărutat al Săgetătorului, deoarece acesta nu săruta de două ori la fel. Are și obiceiul de a se opri din când în când pentru mici glumiţe și chicoteli în urechea partenerului.

Capricorn (22 decembrie-19 ianuarie)
Sărutul Capricornului este de regulă îndelung și relaxant. Capricornul se pierde în sărut și de obicei încearcă să se armonizeze cu partenerul în timpul acestuia. Nu este genul care domină, ci mai degrabă genul care își lasă partenerul să conducă sărutul.

Vărsător (20 ianuarie-18 februarie)
Vărsătorului îi place să sărute cu ochii deschiși. Sărutul Vărsătorului este de obicei umed și foarte sălbatic. Îi place că partenerul să preia controlul și face tot posibilul apoi să se armonizeze cu acesta.

Peşti (19 februarie-20 martie)
Săruturile Peștilor sunt romantice și foarte senzuale. De obicei săruta pe îndelete și le place că un sărut să dureze cât mai mult. Peștii se pierd cu totul în sărut și fac tot posibilul să se armonizeze cu partenerul.

Ponturi pentru BĂIEŢI. Ce vor FETELE în secret de la iubitul lor... Dovada ce zguduie lumea creștină! Iisus apare într-o pictură alături de un obiect bizar! Călătoriile în timp sunt posibi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x