Căutare Live

Cum scapi de mirosul de fum de țigară din locuință. Ingredientul care te ajută

Mirosul de țigară este unul supărător, mai ales atunci când se impregnează în casă iar simpla aerisire nu mai face față. O soluție la îndemână este chiar în locuința fiecăruia și este un adevărat miracol.

Mirosul de țigară poate fi eliminat cu ajutorul bicarbonatului și al oțetului

Shutterstock

Ingredientul care ajută foarte bine în acest sens se află în casa fiecărui om și este o soluție la îndemână. Este chiar și foarte ușor de folosit, pe de altă parte.

Bicarbonatul și oțetul alungă mirosul de țigară impregnat în casă

Primul pas pentru a scoate fumul este să iei în calcul că și obiectele și textilele din casă, printre care se numără covoarele, draperiile, canapelele și fotoliile sunt îmbâcsite de fum.

În cazul în care vrei să cureți covoarele din locuință ai la îndemână un produs foarte bun, și anume bicarbonatul de sodiu care se amestecă cu puțin oțet, potrivit Fanatik.

Combinația dintre cele două se presară pe covoare și se lasă să acționeze.

Citește și:Exterior de fumător: Efectele vizibile ale fumatului. Semnele care nu mint niciodată

După 30 de minute covoarele trebuie neapărat aspirate. Dacă mirosul de fum de țigară nu a dispărut complet, atunci se poate pulveriza o combinație realizată din apă și oțet. La final covoarele vor fi ca noi!

Perdelele și draperiile se spală la mașină, în timp ce canapelele au nevoie de un aparat special conceput pentru curățarea tapițeriilor. În plus, husele care le acoperă se aerisesc foarte bine la aer curat.

Citește și:A devenit tată la 96 de ani și a murit la 104, dar nu de bătrânețe, ci într-un incendiu. Povestea incredibilă a celui mai bătrân tată din lume!

Dulapurile și spațiile închise pot fi curățate tot cu un amestec de apă și oțet. În cazul în care mirosul persistă se pot adăuga în interior castroane umplute cu boabe de cafea care absorb fumul de țigară.

E foarte important ca întreaga locuință să fie aerisită constant, de cel puțin două ori pe zi. De asemenea, dacă nu scapi de mirosurile neplăcute atunci e bine să te gândești la văruirea pereților, mai arată sursa citată.

O tânără a mers la întâlnire cu un bărbat, dar în scurt timp a făcut o descoperire ce a lăsat-o fără cuvinte. Ce a pățit... Ce au putut să facă bunicii, chiar când aveau grijă de nepoata lor. Chiar fiul acestora a dezvăluit totul. Ce a urmat...
Tort de morcovi cu mango și cremă de brânză
Pentru o zi aniversară, o zi onomastică sau pentru un weekend petrecut cu familia și...
Horoscopul zilei de 6 octombrie 2022. Leii iau o decizie dificilă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 6 octombrie 2022 aduce schimbări în viața nativilor din zodiac. În...
Parteneri
Tort de morcovi cu mango și cremă de brânză
Catine.ro
Ultimele știri
x