Cum se calculează cifra avuției și ce șanse ai să fii bogat ! Numerologul Mihai Voropchievici explică tot! |Video

Mihai Voropchievici a explicat la "Adevăruri Ascunse" cum se calculează cifra avuției pentru a afla ce șanse ai să devii bogat.

Numerologul Mihai Voropchievici a explicat în amanunt cum se calculează cifra destinului și care sunt șansele, conform numerologiei, să devii bogat.

Ziua de naștere plus 1 dă cifra avuției! Adică dacă ești născut în ziua de 17 se adună: 1 + 7 + 1= 9 (cifra avuției, a banilor). Se adună data nașterii până rezultă o singură cifră la care se adaugă 1: dacă ești născut pe 29: 2 + 9= 11, 1 + 1= 2 la care se adaugă acel 1 la ziua de naștere, rezultând 3.

Horoscop de weekend 8-9 august 2020. Berbecii rezolvă unele probleme cu care se confruntau

Iată ce înseamnă fiecare cifră:

Cifra 1 - Puteți obține bogăție numai prin forțele proprii, sunteți inițiatori, aveți idei geniale, 1 înseamnă acțiune, este lider, reușește singur, nu-l ajută nimeni.

Cifra 2 - Nu pot stânge bani o perioadă îndelungată, sunt amatori de lux, au tendința să dea sau să ia în permanență cu împrumut, dacă nu are pe cineva pragmatic alături, toată viața va fi dator, e una dintre cele mai păguboase cifre, vrea să trăiască pe picior mare, știe cum să facă bani dar nu cum să-i folosească

Cifra 3 - Cifră foarte benefică în plan material, financiar, sunt geniali, mai buni decât cei cu cifra 1, au idei pe care, dacă le aplică, obțin bogății fantastice, pe cât de mulți bani au, pe atât de cheltuitori sunt, au prostul obicei de a da altora ideile.

Cifra 4 - Cifră modestă, o duc foarte greu cu banii, nu vor avea bani în viață decât prin multă muncă, vor munci toată viața, iar statul lor financiar este caracterizat prin greutăți.

Cifra 5 - benefică, are șansa să se nască în familie înstărită, aptitudinile ieșite din comun îi ajută să câștige bani, cu cât va dărui, cu atât va avea mai mulți bani, pentru că se formează un ciclu ce dai, aia primești.

Cum amplificăm energia feminină cu ajutorul numerologiei! Sfaturile numerologului |Video

Cifra 6 - sunt oamenii care se mulțumesc cu puțin, vrea un serviciu, un salariu, chiar dacă modest, dar să fie toată viața, vor armonie, dragoste și-și pun în aplicare aptitudinile, când și-a ales o profesie în care pun pasiune, dragoste, respect, ei ies la pensie dintr-un loc de muncă, sunt constanți, nu vor avea fluctuații.

Cifra 7 - este un teribilist, care încearcă de multe ori să calce strâmb, pentru o îmbogățire rapidă, e receptiv și influențabil, cei care au mai mult dezvoltată latura asta de a călca strâmb sunt cei care sună oamenii să ceară bani, păcălesc, din dorința de a avea mai mulți bani.

Citește și
colaj de fotografii cu anamaria prodan si laurentiu reghecampf
Reacția Anamariei Prodan, după ce au apărut primele imagini cu Laurențiu Reghecampf pupat de amanta sa
Reacția Anamariei Prodan, după ce au apărut primele imagini cu Laurențiu Reghecampf pupat de amanta sa
colaj de fotografii cu angelina jolie intrun plover gri și fusta alb
Angelina Jolie, apariție îngrijorătoare în public. Paparazzi au surprins detalii care trădează cât de slabă este
Angelina Jolie, apariție îngrijorătoare în public. Paparazzi au surprins detalii care trădează cât de slabă este
colaj de imagini cu morgana din videoclipurile la manelele ei
O mai ții minte pe Fata Morgana? Iată cum arată acum Alina Cristina Coman, după ce a învins cancerul de piele
O mai ții minte pe Fata Morgana? Iată cum arată acum Alina Cristina Coman, după ce a învins cancerul de piele
Mai multe articole

Cum influențează numărul casei, starea de spirit a locuitorilor! Explicațiia numerologului

Cifra 8 - Fantastice cifre benefice pentru bani, e cifra infinitului, poate să aducă niște câștiguri fabuloase sau faliment, dacă nu știi să păstrezi o linie de mijloc, e catastrofă.

Cifra 9 - Nu știe să facă bani, dar are noroc de ei. Dumnezeu îi și încearcă, dacă nu știe să-i administreze, apare o situație neprevăzută. Este altruist, destinul său e să aibă bani, să aibă condiții favorabile, toată viața va face în așa fel încât să nu-i lipsească banii.

Mercur iese din retrograd pe 18 octombrie 2021. Ce înseamnă și cum sunt afectate zodiile
Toată lumea a simțit că face un pas înapoi în toată această perioadă. Cu toate acestea,...
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021. Leii pun multă presiune pe ei. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021 spune că Leii pun multă presiune pe ei. S-au acumulat o...
Parteneri
Cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge. Ce rochie purtată de Kate Middleton a costat sute de mii de dolari
Printre cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge se numără rochii luxoase și paltoane elegante. Kate Middleton are mai multe case de modă la care apelează frecvent, ce au și prețuri pe măsura faimei. 
Catine.ro
Ultimele știri