Antena Căutare

Cum se calculează cifra avuției și ce șanse ai să fii bogat ! Numerologul Mihai Voropchievici explică tot! |Video

Mihai Voropchievici a explicat la "Adevăruri Ascunse" cum se calculează cifra avuției pentru a afla ce șanse ai să devii bogat.

Numerologul Mihai Voropchievici a explicat în amanunt cum se calculează cifra destinului și care sunt șansele, conform numerologiei, să devii bogat.

Ziua de naștere plus 1 dă cifra avuției! Adică dacă ești născut în ziua de 17 se adună: 1 + 7 + 1= 9 (cifra avuției, a banilor). Se adună data nașterii până rezultă o singură cifră la care se adaugă 1: dacă ești născut pe 29: 2 + 9= 11, 1 + 1= 2 la care se adaugă acel 1 la ziua de naștere, rezultând 3.

Horoscop de weekend 8-9 august 2020. Berbecii rezolvă unele probleme cu care se confruntau

Iată ce înseamnă fiecare cifră:

Cifra 1 - Puteți obține bogăție numai prin forțele proprii, sunteți inițiatori, aveți idei geniale, 1 înseamnă acțiune, este lider, reușește singur, nu-l ajută nimeni.

Cifra 2 - Nu pot stânge bani o perioadă îndelungată, sunt amatori de lux, au tendința să dea sau să ia în permanență cu împrumut, dacă nu are pe cineva pragmatic alături, toată viața va fi dator, e una dintre cele mai păguboase cifre, vrea să trăiască pe picior mare, știe cum să facă bani dar nu cum să-i folosească

Cifra 3 - Cifră foarte benefică în plan material, financiar, sunt geniali, mai buni decât cei cu cifra 1, au idei pe care, dacă le aplică, obțin bogății fantastice, pe cât de mulți bani au, pe atât de cheltuitori sunt, au prostul obicei de a da altora ideile.

Cifra 4 - Cifră modestă, o duc foarte greu cu banii, nu vor avea bani în viață decât prin multă muncă, vor munci toată viața, iar statul lor financiar este caracterizat prin greutăți.

Cifra 5 - benefică, are șansa să se nască în familie înstărită, aptitudinile ieșite din comun îi ajută să câștige bani, cu cât va dărui, cu atât va avea mai mulți bani, pentru că se formează un ciclu ce dai, aia primești.

Cum amplificăm energia feminină cu ajutorul numerologiei! Sfaturile numerologului |Video

Cifra 6 - sunt oamenii care se mulțumesc cu puțin, vrea un serviciu, un salariu, chiar dacă modest, dar să fie toată viața, vor armonie, dragoste și-și pun în aplicare aptitudinile, când și-a ales o profesie în care pun pasiune, dragoste, respect, ei ies la pensie dintr-un loc de muncă, sunt constanți, nu vor avea fluctuații.

Cifra 7 - este un teribilist, care încearcă de multe ori să calce strâmb, pentru o îmbogățire rapidă, e receptiv și influențabil, cei care au mai mult dezvoltată latura asta de a călca strâmb sunt cei care sună oamenii să ceară bani, păcălesc, din dorința de a avea mai mulți bani.

Cum influențează numărul casei, starea de spirit a locuitorilor! Explicațiia numerologului

Cifra 8 - Fantastice cifre benefice pentru bani, e cifra infinitului, poate să aducă niște câștiguri fabuloase sau faliment, dacă nu știi să păstrezi o linie de mijloc, e catastrofă.

Cifra 9 - Nu știe să facă bani, dar are noroc de ei. Dumnezeu îi și încearcă, dacă nu știe să-i administreze, apare o situație neprevăzută. Este altruist, destinul său e să aibă bani, să aibă condiții favorabile, toată viața va face în așa fel încât să nu-i lipsească banii.

Constanţa: Ferestrele Cazinoului din sala restaurantului dinspre mare vor fi refăcute ca în 1910... Predicție neagră pentru omenire! Geniul din India și Carmen Harra, preziceri similare! Ce urmează să se întâmple în curâ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Super Neatza, 19 iulie 2024. Cum să gestionezi timpul pentru a avea un stil de viață sănătos
Super Neatza, 19 iulie 2024. Cum să gestionezi timpul pentru a avea un stil de viață sănătos Vineri, 19.07.2024, 09:55
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x