Cum influențează numărul casei, starea de spirit a locuitorilor! Explicațiia numerologului

Numerologul Corina Stratulat explică de ce vibraţia locuinţei noastre poate avea un impact serios asupra stării noastre de spirit.

Invitată în direct la Neatza cu Răzvan și Dani, Corina Sytratulat, care este numerolog, ne-a explicat prin video call cum ne poate influența vibrația locuinței, starea de spirit.

Îți mai amintești de Omar Arnaout, primul câștigător al show-ului Next Star? Cum arată tânărul, la 20 de ani

Numerologul susține că numerele sunt prezente peste tot în viața noastră și ne dau o informație concretă. Astfel că numărul locuinței poate avea influență asupra stării de spirit, dar și a bunăstării, ghinioanelor sau norocului pe care îl are casa respectivă. Dacă numărul casei este format din mai multe cifre, acestea trebuie însumate pentru a afla care este numărul final sub influența căreia se aflîă locuința respectivă, numărul respectiv reprezentând vibrația casei.

Pornind de la fiecare număr, specialistul dă ca exemplu numărul unu. Astfel că despre cei care locuiesc la o casă care are numărul unu, numerologul spune că aici bărbatul casei trebuie să fie cel care ia inițiative, care demarează proiecte, tot el fiind șeful casei respective, fiind vorba despre un bărbat puternic.

La numărul doi, este vorba de mult mai multă emoție și energie feminină, conform numerologului, fiind vorba despre casa femeii, casa mamei, care cere foartă multă diplomați și critică stările emoționale pe care le avem. Astfel că, cei care stau într-o casă situată la numărul doi, dacă se vor întoarce nervoși acasă, conflictele pot degenera, deoarece în această casă toate stările emoționale se amplifică.

Vrei să râzi toată ziua? Ia privește aici! Cei patru fantastici, la Neatza cu Răzvan și Dani!

Într-o casă situată la numărul trei este vorba despre foarte multă agitație, zgomote, pocnituri. Este pentru cei care studiază, cercetează și învață ceva nou.

Casa situată la numărul patru este un câmp de lucru. Într-o astfel de casă greu te relaxezi, însă este locul ideal pentru a muncii de acasă.Aici se găsesc mamele gospodine, această casă cere o persoană harnică, muncitoare.

La numărul cinci este vorba despre libertate și non-conformism, de oameni care vor să se distreze, să petreacă, să socializeze, să călătorească. La casa cu numărul cinci, nu prea stai pe acasaă, spune specialistul.

Un reporter cam adormit, care stă cu fața la soare chiar în timpul unei transmisii în direct | Râzi cu lacrimi

La numărul șase, este vorba despre familie. Trebuie respectată familia, aici de obicei se găsesc familii cu mulți membrii, foarte respensabili și serioși. Cei care nu respectă familia, nu se vor simții bine într-un astfel de loc.

La numărul șapte, este un loc potrivit pentru cei care vor să se regăsească, pentru acele persoane care sint singure sau necăsătorite, care vor să studieze și să-și regăsească sensul în viață.

Citește și
cosmin-eliza-natanticu-fac-păpușă
Asia Express, 25 octombrie 2021. Cosmin și Eliza Natanticu au dat de un șofer care vorbea română. Cine se afla în mașina
Asia Express, 25 octombrie 2021. Cosmin și Eliza Natanticu au dat de un șofer care vorbea română. Cine se afla în mașina
mihai-petre-elwira
Asia Express, 25 octombrie 2021. Șoferul care a vrut să-i dea jos din mașină pe Mihai și Elwira Petre. Ce au făcut concurenții
Asia Express, 25 octombrie 2021. Șoferul care a vrut să-i dea jos din mașină pe Mihai și Elwira Petre. Ce au făcut concurenții
zarug-lorelei-cuza-emi-asia-mai-tarziu
Asia mai târziu, episodul 20. Ce au spus Lorelei și Zarug despre eliminarea din Asia Express. Cum a fost ultima etapă pentru ei
Asia mai târziu, episodul 20. Ce au spus Lorelei și Zarug despre eliminarea din Asia Express. Cum a fost ultima etapă pentru ei
Mai multe articole

La numărul opt, este vorba despre o casă justițiară, care te verifică la cât de corect ești, legal, moral sau etic și te îndeamnă să îți pese foarte mult de ceilalți.

Urmăriți toate informațiile prezentate la Neazta cu Răzvan și Dani, accesând clipul video de mai sus.

Ultimele știri