Antena Căutare

(P) Cum te ajută detectivii particulari Vestigo să crești veniturile

Contrar "legendelor", detectivii particulari nu se ocupa doar de servicii legate de persoane, paleta lor de servicii fiind una mult mai larga.

vestigo Galerie
(P) Cum te ajută detectivii particulari Vestigo să crești veniturile | antena 1

Ti se pare ca detectivi particulari exista doar in filme? Ei bine, nu! Orice persoana care are nevoie de o investigatie privata poate apela la servicii de detectivi particulari chiar in Romania, fie pentru a obtine informatii despre persoane, bunuri, acte, situatii, fie pentru a-si proteja veniturile si investitiile.

Cum iti cresti veniturile cu ajutorul detectivilor particulari

Contrar "legendelor", detectivii particulari nu se ocupa doar de servicii legate de persoane, paleta lor de servicii fiind una mult mai larga. Vestigo.ro este o agentie de detectivi particulari ce ofera servicii de inalta calitate morala si profesionala atat in sectorul business cat si al persoanelor fizice. Pentru cei care vor sa isi creasca veniturile sau sa-si protejeze o afacere ori investitiile, detectivii particulari vor realiza investigatii private ce pot furniza date importante despre concurenta, proba si preveni furtul ori verifica loialitatea angajatilor si a partenerilor de afaceri.

A apela la servicii de detectivi particulari licentiati, cu o bogata experienta in structuri de intelligence, nu este doar o cheltuiala, ci o modalitate de a-ti proteja si creste veniturile, atunci cand ai suspiciuni sau informatii privind faptul ca acestea ar putea fi in pericol.

Cauti detectivi Bucuresti? Agentia Vestigo sta la dispozitia persoanelor private si juridice, asigurand, printre altele, supraveghere operativa (filaj-urmarire, supraveghere sau contrafilaj), investigatii pentru aflarea de informatii privind persoane, bunuri, acte sau situatii de fapt, dar si protectie impotriva scurgerilor de informatii, prin activitati specifice privind date informatice, convorbiri ambientale sau comunicatii.

Prin serviciul de supraveghere operativa puteti verifica moralitatea si conduita persoanelor de interes; serviciul de operatiuni sub acoperire va poate aduce informatii, acte sau date necesare protejarii sau cresterii veniturilor, ori poate ajuta la determinarea unei persoane sau a unui grup de persoane sa ia anumite decizii. Pentru a proteja un business care presupune folosirea unei flote auto puteti accesa serviciul de supraveghere prin GPS, cu scopul eficientizarii activitatii, al prevenerii furtului de combustibil sau al cresterii productivitatii, dar si pentru identificarea in caz de furt.

Serviciile IT si de protectie a datelor pot fi, de asemenea, extrem de utile in cazul unui business, asigurand audit de securitate a retelelor informatice si computerelor, securizarea acestora si activitati de prevenire a interceptarii comunicatiilor ori a scurgerilor de informatii esentiale.

Principiile detectivilor particulari

Desi multi ar fi tentati sa creada ca detectivii particulari se ghideaza dupa dictonul "scopul scuza mijloacele", acestia isi desfasoara activitatea dupa valori solide. Detectivii Vestigo nu aduc atingere dreptului la viata intima, familiala si privata sau altor drepturi si libertati fundamentale, ceea ce, de-a lungul celor 10 ani de activitate pe "piata" a transformat agentia in una de succes, ce are parteneri printre care se numaramari case de avocatura, psihologi criminalisti, experti autorizati de Ministerul Justitiei etc.

Vestigo este o agentie de detectivi particulari care ofera servicii de cea mai buna calitate profesionala si morala la preturi fara concurenta atat in tara, cat si la nivel international.

Cat costa serviciile detectivilor particulari

Tarifele serviciilor oferite de echipa redutabila de la Vestigo sunt extrem de scazute fata de ale altor agentii similare, insa nivelul de profesionalism si implicare al detectivilor este la cote inalte, iar confidentialitatea informatiilor rezultate din anchete este garantata.

Orice firma de detectivi particulari stabileste preturile investigatiilor private dupa o analiza a cazului si dupa planificarea resurselor tehnice, umane si materiale ce urmeaza sa fie implicate. Este imposibil de stabilit un pret fix, deoarece acesta poate varia in functie de tipul de serviciu si de nevoile clientului. Costul unei investigatii se raporteaza la cheltuielile ocazionate de prestarea serviciului, insa Vestigo practica cea mai mica marja de profit si mentine, astfel, cele mai mici preturi de pe piata.

Probele oferite de detectivii particulari Vestigo pot fi folosite in instanta, la nevoie, rapoartele fiind puse la dispozitia instantei sau a beneficiarilor; detectivii particulari care au solutionat un caz pot fi citati ca martori in instanta, daca se impune lamurirea anumitor aspecte specifice. Pe de alta parte, confidentialitatea datelor si informatiilor puse la dispozitie este asigurata in conformitate cu legile in vigoare, iar detectivii pot raspunde penal, contraventional, civil pentru divulgarea secretului profesional ori pentru prejudicii aduse clientilor.

Când arăta așa, credea că va rămâne singură pentru totdeauna. Cum arată Sarah Doehler acum, cu trup de model... Mireasa care și-a îmbrățisat fostul iubit la altar ”pentru ultima dată”. Cum a reacționat soțul ei a uimit întreaga lume...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x