Antena Căutare

Cum vor arăta americanii peste 30 de ani. Transformările uimitoare prin care vor trece membrii celei mai celebre nații din lume

Un experiment realizat de cei de la revista National Geographic a scos la iveală cum vor arăta americanii peste treizeci de ani, adică prin anul 2050!

Cum vor arăta americanii peste 30 de ani, în anul 2050 Galerie
Cum vor arăta americanii peste 30 de ani, în anul 2050 | sursa foto: Shutterstock

Nu mai este o noutate faptul că timpul trece, lumea se schimbă și odată cu asta se schimbă și oamenii. Ceea ce cândva părea de domeniul SF-ului, din punct de vedere al tehnologiei, astăzi începe să devină o realitate banală.

Odată cu evoluția tehnologică evoluează și oamenii. Un experiment realizat de cei de la revista National Geographic a scos la iveală cum vor arăta americanii peste treizeci de ani, adică în anul 2050.

Cum vor arăta americanii peste 30 de ani, adică prin anul 2050

Odată cu creșterea numărului de relații interrasiale apare și posibilitatea ca orice individ să aibă un arbore genealogic extrem de complex și bogat din punct de vedere etnic. Potrivit specialiștilor, în următorii ani vom putea observa faptul că rasele umane se vor schimba semnificativ din punct de vedere al aspectului anatomic, dar și din punct de vedere genetic.

citește și: Cum arată un aliment fast food expirat de 8 ani. Ce au descoperit medicii despre ingredientele din el

Cu ajutorul fotografului Martin Schoeller, cei de la National Geographic au realizat un material special în care au urmărit să răspundă la întrebarea „cum se va transforma rasa umană în timp”, iar descoperirea a fost una de-a dreptul uluitoare.

Cum vor arăta americanii peste 30 de ani, în anul 2050

Cum vor arăta americanii peste 30 de ani, în anul 2050

sursa foto: Shutterstock

Cum vor arăta americanii peste 30 de ani, în anul 2050

Potrivit unor date oficiale prezentate de celebra publicație „The Wall Streeet journal”, în urmă cu un deceniu, proporția de căsătorii între persoane de rase diferite era de aproximativ 15%, numărul fiind dublu față de acum 35 de ani. Acum, specialiștii estimează că procentul este cu mult mai mare și va continua să crească, odată cu timpul.

citește și: Descoperire uimitoare. Medicii au găsit un nou set de glande salivare în gâtul oamenilor

Acest lucru va duce, în mod inevital, la apariția unor trăsături noi, rezultate în urma amestecului dintre asiatici, afro-americani sau caucazieni.

Cum vor arăta americanii peste 30 de ani, în anul 2050

Cum vor arăta americanii peste 30 de ani, în anul 2050

sursa foto: Shutterstock

Cum vor arăta americanii peste 30 de ani, în anul 2050

În următorii treizeci de ani, adică prin anul 2050, nu va mai părea deloc bizar să vedem persoane cu ten închis la culoare și ochi albaștri sau persoane cu piele de culoare deschisă, dar păr creț, în stil afro.

Totuși, acest lucru nu trebuie să descurajeze, susțin specialiștii. Chiar dacă arborele genealogic va fi ceva mai dificil de determinat din punct de vedere genetic, mulți consideră că amestecul dintre rase și relațiile interrasiale vor avea un impact semnificativ asupra ideii de rasism.

Ce ni se poate întâmplă dacă ne uităm la poze cu animale draguțe un timp îndelungat. Cercetătorii nu mai au îndoieli... Picturi vechi de 12.500 de ani, descoperite în adâncurile pădurii amazoniene din Columbia! Ce dezvăluie acestea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x