Antena Căutare

Cumpararea unui poster de 10 dolari iti poate aduce o excursie in spatiu

Un site infiintat in Statele Unite a organizat o tombola care le da sansa participantilor sa castige un bilet pe una dintre navetele care vor face primele zboruri suborbitale.

Potrivit Fox News, pentru a intra in tombola trebuie sa cumperi un poster care infatiseaza Pamantul vazut din spatiu. Acesta costa 10 dolari si se achizitioneaza de pe site-ul dedicat concursului „I Dream of Space".

Banii care vor fi stransi vor fi folositi pentru achizitionarea unui bilet pe una dintre navetele celor doua companii aeriene care au anuntat deja ca urmeaza sa introduca zboruri in spatiu. Biletul va avea un pret cuprins intre 95.000 si 200.000 de dolari.

Ar putea trece cativa ani buni pana la primul zbor comercial in spatiu, dar initiatorii concursului cred ca acesta va avea succes si ca participantii nu vor fi descurajati de acest lucru.

Nu a fost incheiat inca un parteneriat oficial cu companiile aeriene, dar acestea au anuntat ca sunt dispuse sa rezerve un bilet castigatorului concursului „I Dream of Space".

Foto: NASA

VIDEO! Pentru a salva mediul, un american se deplaseaza prin oras cu un cal... Sticla de vin din 1774, vanduta cu 38.000 de euro...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x