Antena Căutare

Darya Mukhina a fost lăsată de iubit fără ochi. S-a ambiționat să devină avocat și povestea ei e model de viață pentru mulți

Darya Mukhina este un fotomodel care și-a văzut cariera sfârșită atunci când iubitul a împușcat-o în ochi, lăsând-o astfel fără vedere. Totuși, tânăra i-a uluit pe mulți cu decizia pe care a luat-o, după incidentul nefericit.

Daria Mukhina, poză din profil, pe fundal intunecos Galerie
Daria Mukhina a fost împușcată direct în ochi de către iubitul gelos | sursa foto: Profimedia

Aceasta este incredibila poveste a unei tinere pe nume Darya Mukhina, care la vârsta de doar 19 ani a trecut printr-o tragedie greu de imaginat.

Frumusețea și eleganța i-au adus încă din adolescență o carieră de fotomodel, însă aceasta s-a terminat brusc atunci când fostul iubit al fetei, care s-a dovedit a fi o persoană extrem de geloasă și posesivă.

O tânără care și-a pierdut ochiul din cauza iubitului e azi un model pentru mii de oameni din întreaga lume

Shaig Zeinalov de 36 de ani, proprietar al unui hotel din orașul Sankt Petersburg din Rusia, a folosit un Kalashnikov ca s-o atace pe iubita sa. Într-un acces de furie, bărbatul a poziționat arma aproape de ochiul stâng al tinerei și a tras fără milă, lăsând-o astfel fără vedere.

Citește și: Marcela Alonzo e mama care face 20.000 de dolari pe lună, doar cu niște poze! Ce parte a corpului își arată

Omul de afaceri din Rusia a fost arestat și judecat pentru faptele sale, iar instanța a decis ca acesta să fie trimis la închisoare timp de cinci ani. Decizia nu este definitive și mai poate fi atacată, mulți fiind de părere că Shaig Zeinalov ar putea sta închis doar trei ani pentru cumplita sa faptă.

Între timp, Darya Mukhina a trecut prin momente dificile. A fost dusă de urgență la spital și medicii i-au explicat că ochiul stâng este complet distrus și că nu mai există vreo șansă ca funcția vederii să fie vreodată recuperată.

Rănile tinerei Darya Mukhina, după atac

Rănile tinerei Darya Mukhina, după atac

Se pare că împușcătura a fost atât de puternică încât globul ocular a explodat pur și simplu și oasele craniului s-au fărâmițat în fragmente numeroase. Potrivit doctorilor, glonțul a fost la câțiva milimetri de creier și pacienta a avut noroc, sfidând astfel moartea. Ca să aibă totuși o viață normală, rusoaica poartă o proteză specială.

Dornică să prevină astfel de acte de violență și să dea oamenilor o lecție despre ambiție, curaj și optimism, Darya Mukhina s-a înscris la facultatea de drept și în prezent face și chiar și stagii de pregătire. Practic, zi de zi fostul fotomodel își învinge limitele și demonstrează că nimic nu este imposibil, atunci când îți dorești cu adevărat, chiar și atunci când ai o invaliditate, arată cei de la Dailystar.co.uk.

Un adevărat act de curaj a fost atunci când tânăra a pornit o campanie social media, menită să ajute femeile aflate în relații abusive. Potrivit Dariei Mukhina, înainte de-a fi împușcată, iubitul i-a aplicat 21 de lovituri puternice pe întreg corpul, lăsând-o plină de vânătăi. Totuși, de acest lucru nu s-a ținut cont în timpul procesului și tânăra și-a propus să facă tot ce este necesar pentru a schimba mentalitatea cu care s-a confruntat în mediul online, în timpul campaniei pe care a făcut-o.

Darya Mukhina a mărturisit faptul că mulți dintre internauți au considerat-o pe ea vinovată și au presupus faptul că l-ar fi supărat pe bărbat și că pedeapsa acestuia a fost, de fapt, meritată.

Ambițioasă din fire, tânăra este gata să devină un avocat de succes și un model de curaj pentru femei din întreaga lume, care poate încă nu au puterea de-a ieși din relațiile abusive în care se află.

O tânără și-a făcut operație de micșorare a stomacului și a slăbit 45 de kilograme, dar mulți râd de ea. Care e motivul... Ce a îndrăznit să facă o cumnată, ca să strice nunta unei tinere! Puțini ar recurge la acest gest...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x