Antena Căutare

David Geyer a mâncat peste 4.360 de burgeri și a lăsat o avere uriașă la fast food-ul preferat. Cât a cheltuit

Un bărbat dependent de burgerii unui celebru lanț de fast food-uri din lume a dezvăluit faptul că a cheltuit până în prezent mai bine de 45.000 de euro pe produsele preferte! David Geyer și-a decorat casa și și-a făcut chiar și tatuaje cu sigla restaurantului.

David Geyer acasă (stânga) și la fast food-ul preferat (dreapta) Galerie
Din 1997 și până în prezent, omul a consumat mai bine de 4,360 de burgeri | sursa foto: Profimedia

În vârstă de 32 de ani, David Geyer din Germania a vizitat pentru prima oară fast food-ul preferat în anul 1997.

A fost dragoste la prima „îmbucătură” și, de atunci, omul nici că a mai ratat vreo zi în care să nu consume produsele preferate.Practic, de mai bine de douăzeci de ani, bărbatul servește zilnic cel puțin un burger.

Un tânăr din Germania a consumat peste 4.360 de burgeri și cheltuit aproape 45.000 de euro la fast food-ul preferat

În plus, ca un adevărat fan împătimit, acesta a cheltuit mai bine de 5.000 de euro pe achiziționarea de produse personalizate cu sigla restaurantului, de la șoste și adidași și oână la tricouri, șepci și altele.

Descoperă mai multe poze cu David Geyer în GALERIA FOTO de mai sus

Dar poate că cel mai șocant detaliu este faptul că „poftele” sale l-au costat pe acesta în jur de 40.000 de euro! În fiecare săptămână, David Geyer își comandă până la 12 meniuri și cu siguranță nu rateaza șansa de-a gusta din produsele lansate recent de celebrul lanț internațional de fast food-uri.

Citește și: Carne cu cartofi, combinație periculoasă! Ce se întâmplă în corpul tău, după câteva ore

De meserie grădinar, germanul și-a făcut inclusiv un tatuaj cu un burger și cu o porție de cartofi pe una dintre gambe.

David Geyer și tatuajul cu burgeri și cartofi prăjiți

David Geyer și tatuajul cu burgeri și cartofi prăjiți

„Restaurantul reprezintă o parte imensă din viața mea din ultimii ani. Am simțit că e cazul să-mi fac un tatuaj, ca parte din identitatea mea. Nu comand mereu același meniu, ca să nu devină plictisitor, dar cu siguranță am și unul preferat, pe care nu-l pot refuza niciodată. Oamenii mă cred nebun”, a dezvăluit David Geyer, potrivit Dailymail.co.uk.

Din 1997 și până în prezent, omul a consumat mai bine de 4,360 de burgeri și susține că singurul sandviș ce nu prea îi este pe plac e cel cu pește.

Ceea ce este și mai uluitor e faptul că germanul recunoaște că, în toți acești ani, a petrecut mai mult timp la celebrul fast food decât acasă. Ca să se simtă mai confortabil, acesta și-a decorat inclusiv locuința cu panouri publicitare, sigla fast food-ului și tot felul de alte elemente decorative.

Chiar dacă până acum a cheltuit mai bine de 45.000 de euro pe mâncare și pe alte produse din celebrul lanț de restaurante, germanul susține că nu regretă nimic și că totul a meritat din plin.

Britnee Jackson e confundată cu mama sa, datorită modului în care arată. Tânăra e celebră în lumea fitnessului... Relația care a nedumerit Internetul. Cum reușesc 3 tineri ”foarte îndrăgostiți” să formeze un ”cuplu” cu 2 femei și un b...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x