Antena Căutare

De ce nu trebuie niciodată să porți roșu la nuntă! Mesajul stânjenitor pe care ai putea să îl transmiți

Descoperă de ce nu trebuie niciodată să porți roșu la nuntă și care este mesajul stânjenitor pe care ai putea să îl transmiți.

Galerie
Descoperă de ce ar trebui să eviți ținutele roșii la o nuntă | sursa foto: Shutterstock

Nunțile sunt, încă din cele mai vechi timpuri, evenimente extrem de importante în viața oamenilor. Tocmai de aceea, toată lumea își dorește să arate bine și, pentru femei, alegerea rochiei poate deveni o sarcină cât se poate de difcilă. Se spune totuși că nu e bine să porți roșu la nuntă, căci riști să transmiți un mesaj neașteptat.

De ce nu trebuie niciodată să porți roșu la nuntă. Mesajul stânjenitor pe care ai putea să îl transmiți

Se spune că nunta este una dintre cele mai fericite clipe din viața unei persoane și miresele ajung să facă eforturi uriașe, totul pentru ca ziua cea mare să iasă ca la carte. Se alege restaurantul cu grijă, se fac invitațiile, se aleg meniurile, muzica și decorurile, totul pentru ca nunta să fie de neuitat și să reflecte bucuria mirilor. Chiar și invitații sunt foarte atenți la ținutele pe care și le aleg, fie în dorința de a respecta codul de culori impus de miri, fie pentru a se face face remarcați prin eleganță și rafinament.

Citește și: O mireasă i-a interzis surorii sale în vârstă de 5 ani să participe la nunta ei și mulți i-au dat dreptate când au aflat motivul

Articolul continuă după reclamă

Sunt și femei care aleg să poarte rochii sau ținute de culoarea roșie, fără să știe ce mesaj pot transmite dacă fac o astfel de alegere.

Potrivit unui expert în materie de nunți, pe nume Gabrielle Hurwitz, roșu trebuie evitat la nunți fiindcă poate atrage mult prea mult atenția de la miri, fiind o culoare puternică, ce iese rapid în evidență.

Citește și: O mireasă și-a părăsit soțul, la doar 12 ore după nuntă. Ce i-au făcut socrii, chiar în timpul nunții

Mai mult decât atât, potrivit acesteia, există o credință populară conform căreia o femeie care poartă roșu ar putea să fie o femeie care s-a culcat cu mirele, însă expertul spune că ar trebui să ignorăm această opinie. Iată așadar de ce nu este de dorit să porți o astfel de culoare la nuntă. Gabrielle Hurwitz spune că ar trebui să respectăm codul de culori impus de miri și, dacă nu există unul, atunci să optăm pentru culori precum alb, negru, gri sau bej, au informat cei de la mirror.co.uk.

De ce mireasa sau mirele calcă piciorul partenerului în Biserică. Ce semnificație are gestul

Din strămoși, mirii obișnuiesc să calce piciorul partenerului în Biserică, un gest care are o semnificație aparte. Mulți dintre ei află de această tradiție de la nași, chiar în fața preotului, și nu știu de ce au fost încurajați să facă asta.

Tradiția este una veche și în timp și-a pierdut semnificația inițială. În trecut, călcatul piciorului în Biserică simboliza forța partenerului. În zilele noastre, el înseamnă cu totul altceva.

O mireasă i-a interzis surorii sale în vârstă de 5 ani să participe la nunta ei și mulți i-au dat dreptate când au aflat... Descoperire uluitoare pentru omenire făcută de un tânăr de 22 de ani cu un detector de metale. Ce a putut găsi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Mireasa sezonul 10, 17 septembrie 2024. Concurenții au gătit legați la ochi! Cine a câștigat
Mireasa sezonul 10, 17 septembrie 2024. Concurenții au gătit legați la ochi! Cine a câștigat Marti, 17.09.2024, 16:58
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x