Antena Căutare

O mireasă i-a interzis surorii sale în vârstă de 5 ani să participe la nunta ei și mulți i-au dat dreptate când au aflat motivul

O mireasă i-a luat pe toți prin surprindere atunci când a spus că i-a interzis surorii sale, în vârstă de doar cinci ani, să vină la nunta ei. Mulți i-au dat dreptate când au aflat motivul.

Galerie
Femeia a explicat de ce a recurs la un asemenea gest, de fapt | sursa foto: Profimedia

O tânără și-a luat inima în dinți și a dezvăluit care a fost motivul pentru care nu i-a dat voie surorii sale, în vârstă de doar 5 ani, să participe la nunta ei. Deși mulți au fost inițial tentați să o judece pentru această decizie, după ce au aflat toate detaliile i-au dat dreptate.

O mireasă i-a interzis surorii sale în vârstă de doar 5 ani să participe la nunta ei și mulți i-au dat dreptate când au aflat motivul

Se spune că nunta este una dintre cele mai fericite clipe din viața unei persoane și miresele ajung să facă eforturi uriașe, totul pentru ca ziua cea mare să iasă ca la carte. Se alege restaurantul cu grijă, se fac invitațiile, se aleg meniurile, muzica și decorurile, totul pentru ca nunta să fie de neuitat și să reflecte bucuria mirilor.

Citește și: O mireasă și-a părăsit soțul, la doar 12 ore după nuntă. Ce i-au făcut socrii, chiar în timpul nunții

Articolul continuă după reclamă

Totuși, o mireasă a ajuns să ia o decizie neașteptată, forțată fiind de împrejurări. Mai exact, femeia a decis ca sora ei, de doar 5 ani, să nu fie invitată la nunta sa. Deși mulți au fost inițial tentați să o judece pentru această decizie, după ce au aflat toate detaliile i-au dat dreptate.

Mireasa, în vârstă de 24 de ani, a spus faputl că are trei surori mai mici, în vârstă de nouă ani, cinci ani și șapte luni. Ea alături de partenerul ei obișnuiesc să aibă grijă de cei mici, dar problemele au început să apară atunci când sora de 5 ani s-a atașat de logodnicul femeii.

Citește și: Mireasa s-a blocat de furie atunci când a văzut cum a putut să apară sora ei la nuntă! Chiar și invitații au crezut că nu văd bine

„Eu și partenerul meu avem grijă de copii în fiecare zi și chiar stăm două nopți pe săptămână cu ei. Sora mea de 5 ani, Evie, s-a atașat foarte mult de el. Când a auzit de logodnă și viitoarea căsătorie, ea s-a enervat și s-a înfuriat. Nu a mai vorbit cu mine timp de o săptămână, a plâns întruna. Trebuia să fie copilul cu florile, dar acum nu cred că mai e o idee bună. Din atașamentul și gelozia asta nu are ce să iasă bun și mă tem că ar putea să facă o scenă nepotrivită la nuntă. Nu îi dau voie să vină la nuntă decât dacă va face terapie, pentru a înțelege că greșește cu faptul că se comportă așa. Am eu o atitudine greșită și exagerez?”, a fost mesajul transmis de mireasa care a vrut afle păerrile internauților, potrivit celor de la mirror.co.uk.

Deși mulți au fost inițial tentați să o judece pentru această decizie, după ce au aflat toate detaliile i-au dat dreptate, spunând că un astfel de atașament pentru un adult de sex opus.

O insulă din Grecia se scufundă într-un ritm alarmant. Este vizitată de mii de români în fiecare vară... De ce nu trebuie niciodată să porți roșu la nuntă! Mesajul stânjenitor pe care ai putea să îl transmiți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Mireasa sezonul 10, 11 septembrie 2024. Ce explicații îi cere Stelian lui Gabriel
Mireasa sezonul 10, 11 septembrie 2024. Ce explicații îi cere Stelian lui Gabriel Miercuri, 11.09.2024, 15:59
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x