Antena Căutare

De ce nu trebuie să ai o oglindă în dormitor. Experții explică ce lucru neplăcut se poate întâmpla

Experții au explicat de ce nu trebuie să pui o oglindă în dormitor, iar motivele sunt cât se poate de surprinzătoare.

Imagine ilustrativă cu un bărbat îmbrăcându-se în fața unei oglinzi Galerie
Oricât de greu ar părea de crezut, aceste obiecte au capacitatea de-a jongla cu energiile și cu lumina dintr-o încăpere. | sursa foto: Profimedia

În ultima perioadă, tot mai multe persoane ajung să ceară ajutorul specialiștilor, pentru a se putea bucura de un somn plăcut și odihnitor.

O celebră companie specializată în producția de paturi și saltele a realizat o colaborare cu un expert în feng shui pentru a putea descoperi și explica ce criterii trebuie îndeplinite pentru a putea obține un somn perfect.

Ce se întâmplă dacă pui o oglindă în dormitor, potrivit experților

Astfel, potrivit informațiilor oferite de Priya Sher, oglinzile nu sunt potrivite pentru dormitoare, fiindcă au o putere pe care nu mulți o știu. Oricât de greu ar părea de crezut, aceste obiecte au capacitatea de-a jongla cu energiile și cu lumina dintr-o încăpere.

Atunci când oglinda se află în partea opusă ferestrelor, atunci somnul este destul de greu de obținut.

Citește și: O tânără s-a spălat pe cap cu cola și apoi a mers la oglindă să vadă rezultatul! Ce s-a întâmplat cu părul

„Trebuie să evitați să puneți oglinzi mari în dormitor. Dacă există deja, acestea nu trebuie așezate în fața ferestrelor, căci lumina reflectată va activa energiile din încăpere, făcând somnul dificil”, a explicat Priya Sher, expert în arta Feng Shui, potrivit celor de la thesun.co.uk.

Imagine ilustrativă cu un dormitor cu oglindă

De ce nu sunt oglinzile potrivite în dormitor

Mai mult decât atât se pare că nici electronicele (precum televizorul) nu prea au ce căuta în dormitor, căci suprafețele lor pot reflecta lumina, funcționând pe același principiu cu oglinzile.

Așadar, pentru a obține un somn cât mai liniștit și odihnitor, elimină din dormitor obiectele enumerate mai sus și nu uita să iei în calcul sursele de lumină. Potrivit experților, cel mai bun mod de-a face lumină în dormitor sunt veiozele, fiindcă acestea dau o lumină caldă, relaxantă, ce faciliteaază somnul.

Citește și: O tânără și-a rugat iubitul s-o tundă, dar a rămas în stare de șoc când a privit oglinda! Ce i-a făcut partenerul

Experții în Feng Shui susțin că și poziția patului în cameră poate avea un rol important, atunci când vine vorba despre odihnă. Potrivit acestora, patul trebuie să stea în colțul ce se află în diagonală cu ușa camerei.

Dacă dormitorul este mare, atunci patul poate sta în mijloc. De asemenea, pentru un echilibru energetic și o stare de bine, accesul în pat trebuie să se facă pe două părți, chair dacă există doar o singură persoană. În mod obligatoriu, patul trebuie să fie conceput cu o tăblie, element ce oferă sprijin nu doar la somn, ci și în cadrul relației de cuplu.

Cuplul care a renunțat la joburile bine plătite ca să trăiască într-un autobuz școlar. Cum arată noua lor locuință... Cum arată acum familia lui Thomas Beatie, bărbatul care a născut în 2008. El și soția au 4 copii superbi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x