Antena Căutare

De ce nu trebuie să bei cafea sau ceai când te afli în avion. O stewardesă a dezvăluit ce se întâmplă

O stewardesă a dezvăluit de ce nu trebuie să bei cafea sau ceai atunci când te afli în avion. Explicația ei a uimit oameni din întreaga lume.

imagine cu o stewardesa servind ceai si cafea in avion Galerie
O stewardesă a dezvăluit de ce nu trebuie să consumi ceai și cafea în timpul unui zbor cu avionul | sursa foto: Shutterstock

În timpul unei călătorii cu avionul, pasagerii pot consuma diferite băuturi, gustări sau chiar mâncăruri. O stewardesă a uimit însă oameni din întreaga lume atunci când a dezvăluit de ce nu trebuie să bei apă sau ceai în timpul zborului. Motivul este unul cât se poate de surprinzător.

O stewardesă a dezvăluit de ce nu trebuie să bei ceai sau cafea în timpul unui zbor cu avionul

Aceasta este incredibila dezvăluire pe care a făcut-o Cierra Mistt, o tânără care lucrează ca stewardesă de ceva timp. Cu siguranță mulți pot confirma faptul că este o meserie frumoasă, ce aduce numeroase satisfacții.

Citește și: O femeie și-a recuperat bagajul pierdut la aeroport. Când a primit valiza a făcut o descoperire neașteptată. Ce a urmat

Totuși, după ce lucrezi un timp într-un domeniu, ajungi în mod inevitabil să descoperi și anumite „secrete”. De acest lucru s-a convins și Cierra Mistt.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În cadrul unui clip video publicat pe contul său personal de TikTok, tânăra stewardesă a dezvăluit de ce nu trebuie să bei cafea sau ceai în timpul unei călătorii cu avionul. Explicația este pe cât de simplă, pe atât de surprinzătoare.

Citește și: Câte cești de cafea poți bea zilnic. Ce spun cele mai recente studii ale specialiștilor

„Secrete știute de piloți și stewardese. Nu bem cafea sau ceai în avion. Facem asta doar în situații urgente. Apa pe care o folosim pentru cafea sau ceai vine de la aceeași rezervor care nu este niciodată curățat. Chiar dacă cei de la compania aeriană spun că fac în mod regulat teste pentru calitatea apei, noi știm în calitate de angajați că durează între șase și nouă luni să se realizeze un test de apă în avion. Nu vor curăța respectivul rezervor până nu vor găsi ceva în neregulă”, a dezvăluit stewardesa în cadrul clipului video publicat pe contul său de TikTok, potrivit celor de la mirror.co.uk.

Clipul video a adunat într-un timp extrem de scurt mai bine de șapte milioane de vizualizări și mii de comentarii de la oameni din întreaga lume.

Citește și: Cele mai bune cafenele din București. Unde te poți relaxa alături de prieteni

Așa cum era de așteptat, mulți au reacționat imediat și au fost de părere că dezvăluirile stewardesei nu sunt reale, în timp ce alții i-au apreciat din plin sfatul și au anunțat că nu vor mai bea niciodată ceai sau cafea în timpul unei călătorii cu avionul.

Citește și: Beneficiile consumului de cafea. Cele mai recente recomandări ale specialiștilor

Un bărbat și-a cumpărat înghețată, dar când a deschis casoleta a făcut o descoperire neașteptată. Peste ce a dat... Un bărbat a vrut să se încalțe și a trăit o spaimă de zile mari. Ce se afla în pantoful său...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x