Antena Căutare

De ziua sa de nume, Papa Francisc a făcut un cadou extraordinar bolnavilor de COVID-19 din România: „O îmbrățișare din partea Sfântului Părinte”

Papa Francisc, născut Mario Jorge (Gheorghe), a trimis un cadou românilor, de ziua sa onomastică. Cinci ventilatoare pornesc sre spitalele de la noi din țară, „ca un semn, o îmbrățișare din partea Sfântului Părinte”.

De ziua sa de nume, Papa Francisc a făcut un cadou extraordinar bolnavilor de COVID-19 din România: „O îmbrățișare din partea Sfântului Părinte”
De ziua sa de nume, Papa Francisc a făcut un cadou extraordinar bolnavilor de COVID-19 din România | Profimedia

O veste extraordinară pentru România vine direct de la Vatican. Papa Francisc s-a rugat pentru români și a donat cinci ventilatoare pulmonare, măști și combinezoane.

Materialele donate au fost procurate prin grija cardinalului Konrad Krajewski, responsabilul cu activitatea caritabilă a papei (Elemosineria Apostolică). Mai exact, este vorba despre cinci ventilatoare pulmonare – două fiind de ultimă generație -, 200 de combinezoane, 900 de măști FFP2 și 5000 de măști sanitare.

Mesajul emoționant al Papei Francisc a fost transmis de cardinal, care stătea lângă camioanele cu echipamente.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și:

Sfântul Gheorghe NU a fost sfânt! Un Papă a recunoscut adevărul! Cine a fost, de fapt, martirul neînfricat, care s-ar fi luptat cu un balaur, ca să salveze o domniță

În mod semnificativ, gestul papei Francisc a fost anunțat în ziua unui Sfânt venerat în România, Sfântul martir Gheorghe, „purtătorul de biruință”, pontiful argentinian primind la botez numele Mario, dar și Jorge (Gheorghe), potrivit Vatican News.

Prinţul Louis, asemănare uimitoare cu fratele mai mare, George. Mezinul lui William și a lui Kate a împlinit doi ani - F... Descoperire uluitoare în ochii celor infectați cu noul coronavirus. Medicii italieni au făcut totul public: „Ce vedeți a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x