Antena Căutare

Denise Coates a avut cel mai mare salariu din Marea Britanie în 2020. Ce job îi aduce 1.3 milioane de dolari pe zi

Denise Coates a avut cel mai mare salariu din Marea Britanie și a câștigat 1.3 milioane de lire sterline pe zi.

denise coates, colaj, rochii albastre
Denise Coates e una dintre cele mai bogate femei din lume și a câștigat cel mai mare salariu din Marea Britanie în 2020 | Profimedia

Denise Coates a doborât recordul pentru cel mai mare salariu din Marea Britanie, cu încasări de sute de milioane de lire sterline în 12 luni. Ea și-a crescut salariul în anul 2020, cu 52%, scrie The Sun.

În vârstă de 53 de ani, Coates a avut un salariu de 3.126 de ori mai mare decat Prim Ministrul Marii Britanii, ce a câștigat în jur de 150.000 de lire sterline.

În 2020, Denise Coates a câștigat aproximativ 54.000 de lire sterline pe oră și a avut un salariu mai mare decât veniturile combinate ale directorilor primelor 100 cele mai mari companii din Marea Britanie.

Ce face Denise Coates pentru a câștiga cel mai mare salariu din Marea Britanie, de sute de milioane de lire sterline

În 2020, Denise Coates a câștigat în jur de 1.3 milioane de lire sterline pe zi, adică 469 de milioane de lire sterline în doar 12 luni.

Citește și: O fostă polițistă a ajuns milionară după ce și-a dat demisia. Cum câștigă acum peste 150.000 de dolari pe lună pe Internet

Coates e directoarea unei mari compani de pariuri sportive și a avut unele dintre cele mai mari venituri din lume. Salariul ei a fost de 421 de milioane de lire sterline și a mai primit și 48 de milioane de lire sterlline din dividende, pentru că deține 50% din companie.

În total, compania de pariuri sportive a dat salarii de 607 milioane de lire sterline tuturor managerilor seniori, inclusiv fratele lui Denise Coates, John Coates.

Familia Coates are o avere estimată la 6.8 miliarde de dolari, ceea ce înseamnă că Denise e a 5-a cea mai bogată femeie din Marea Britanie, după Marit și Kirsten Rausing, Charlene de Carvalho-Heineken și Kirsty Bertarelli.

Averea ei a uimit publicul și mulți au criticat salariul extrem pe care l-a câștigat Denise Coates într-un singur an.

”E înfricoșător de ineficient ca un singur individ să aibă o avere atât de mare,” a declarat Luke Hildyard, directorul organizației High Pay Centre, scrie The Sun.

Vestea despre salariul extraordinar al lui Coates a venit în timp ce aceasta își construiește o casă de sticlă de lux, în locația luxoasă Cheshire, concepută de arhitectul Norman Foster.

Proprietatea din Cheshire se extinde pe 21 de hectare și include un lac artificial, terenuri de tenis, grajduri, grădini ornamentale și case pentru muncitori. Se estimează că doar casa va costa 90 de milioane de lire sterline.

În 2018, Coates a cheltuit 5.5 milioane de lire sterline pentru a cumpăra sute de hectare din apropierea proprietății, în plus față de alte proprietăți pe care le-a cumpărat în zonă începând din anul 2014.

Coates a plantat 200 de copaci și a construit un gard de securitate de 2 m în jurul proprietății, ce a păzită constant.

Dincolo de proprietățile luxoase ale lui Coates, aceasta deține și o mașină sport Aston Martin DB9.

Citește și: Este mamă, a rămas fără bani și și-a ales un job de acasă pe care nu oricine îl poate face. Din ce câștigă 1 milion de dolari

În adolescență, Coates a lucrat în magazine deținute de tatăl ei, un fost miner ce și-a construit averea în industria cateringului de pe stadioane.

În 2001, Denise Coates a lansat site-ul de pariuri după ce a cumpărat numele domeniului pe eBay. Familia Coates plătește unele dintre cele mai mari taxe din Marea Britanie, cu 615 milioane de lire sterline în perioada 2019-2020, dincolo de taxele de 220 de milioane plătite doar de Denise Coates.

Celule ”zombie” descoperite în creier după moarte. Ce fac în trupul uman după moarte... Care a fost cea mai citită știre în anul în care te-ai născut...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x