Este mamă, a rămas fără bani și și-a ales un job de acasă pe care nu oricine îl poate face. Din ce câștigă 1 milion de dolari

Nita Marie, o mamă din Colorado, a suferit o lungă perioadă din cauza lipsei de bani până a descoperit o platformă pe care a ajuns să facă peste un milion de dolari pe an. Lucrează de acasă și nu are nicio obligație și câștigă zeci de mii dintr-o activitate pe care puține femei ar putea să o facă.

Nita Marie, job controversat

Profimedia

În vârstă de 45 de ani, Nita Marie din Colorado a dezvăluit că până nu demult nu avea suficienți bani nici pentru mâncare, dar în prezent a ajuns să câștige 1 milion de dolari pe an dintr-o activitate pe care puține femei ar avea curajul să o încerce.

Vorbind în exclusivitate cu Jam Press, ea a povestit cum câștigă aproximativ 180.000 de dolari pe lună prin pagina ei și îndrumă un grup de aproximativ 200 de femei, majoritatea mame americane.

Citește și: Viața din Italia a Biancăi Khalifa. Ce a trait în străinătate blonda care a venit acoperită doar de măști iUmor

Cum câștigă Nita Marie 1 milion de dolari pe an

Ea a spus că s-a inspirat din povestea lui Tiffany Poindexter pentru a-și împărtăși propria poveste, dar și pentru a contesta ura care s-a strâns în jurul activității sale. Nita Marie susține că este unul dintre cele mai de succes modele OnlyFans din lume, cu venituri lunare de 180.000 de lire sterline și 1 milion de dolari pe an.

Citește și: Tiffany Poindexter câștigă 110.000 lire lunar din contul de OnlyFans. Ce fel de imagini postează - FOTO

Alături de ea este și Tiffany Poindexter, mamă a trei băieți, care și-a deschis contul în 2019, ca o modalitate de a condimenta relația cu soțul său.

De asemenea, Nita Marie a ajuns să sprijine un alt model pe OnlyFans, Maddie Vance în vârstă de 28 de ani, care este o mamă singură a doi copii. Aceasta a început să distribuie nuduri pe OnlyFans în august 2020 și spune că se află în prezent în primele 2% dintre creatori, câștigând aproximativ 4.000 de dolari pe lună.

Vezi în GALERIA FOTO ce fel de imagini postează Nita Marie pe Only Fans

Ce este OnlyFans

OnlyFans este una dintre cele mai folosite platforme de conținut pentru adulți, de pe urma căreia se pot căștiga sume considerabile. Este una dintre modalitățile din ziua de azi prin care oricine poate face bani. Aplicația a fost lansată în 2016, iar platformă este bazată pe abonamente, unde utilizatorii pot vinde și/sau accesa conținut original, de obicei din categoria NSFW.

Citește și: iUmor, 21 februarie 2021. Bianca, Bia Khalifa, și momentul ei inedit de la iUmor. "Pari așa sărac că îți iei mâncare second hand"

Citește și
petrică-cercel-fiul-lui-ionuț-cercel
Ionuț Cercel, fiul lui Petrică Cercel, mesaj emoționant la aproape două luni de la moartea tatălui său: "Până în ultimul moment"
Ionuț Cercel, fiul lui Petrică Cercel, mesaj emoționant la aproape două luni de la moartea tatălui său: "Până în ultimul moment"
banel nicolita
Fosta soție a lui Bănel Nicoliță rupe tăcerea după ce sportivul s-a refugiat în SUA. Ce primesc cele două fete de la el
Fosta soție a lui Bănel Nicoliță rupe tăcerea după ce sportivul s-a refugiat în SUA. Ce primesc cele două fete de la el
barbat dormind intr-un pat alb
Un bărbat dormea în pat atunci când a simțit că ceva se mișcă. Când a ridicat pătura a încremenit de spaimă. Ce era lângă el
Un bărbat dormea în pat atunci când a simțit că ceva se mișcă. Când a ridicat pătura a încremenit de spaimă. Ce era lângă el
Mai multe articole

Pentru a putea accesa conținutul respectiv al persoanelor pe care vor să le urmărească, utilizatorii interesați trebuie să plătească un abonament lunar, care se pornește de la 4,99 dolari și ajunge la 49,99 dolari. Deși există și posibilitatea unor mesaje private plătite, creatorii nu trebuie neapărat să comunice cu cei care-i urmăresc.

Parteneri
Dieta mediteraneană: principii, alimente permise și riscuri
Dieta mediteraneană este un regim alimentar bogat în ingrediente precum fructe, legume, cereale integrale și grăsimi sănătoase. Specialiștii în nutriție o recomandă drept o dietă delicioasă și hrănitoare. Aceasta are o mulțime de beneficii pentru sănătate.
Catine.ro
Ultimele știri