Antena Căutare

Descoperă dacă el este ceea ce îți dorești! Felul în care iubesc bărbaţii din fiecare zodie

Îţi doreşti un partener tandru, atent sau unul imprevizibil, care să te surpridă prin acţiune şi dinamism. Ei bine, şi semnul zodiacal îi poate influenţa felul în care iubeşte.

Îţi doreşti un partener tandru, atent sau unul imprevizibil, care să te surpridă prin acţiune şi dinamism. Ei bine, şi semnul zodiacal îi poate influenţa felul în care iubeşte.

Berbec

În spatele imaginii de playboy, se ascunde un tip de modă veche, cu valori tradiţionale. Surprinzător sau nu, idealul bărbatului născut în zodia Berbec e să găsească o virgină cu care să împartă eternitatea, deşi are o mulţime de relaţii. Ţine minte că îi place să încalce regulile şi în faţa dragostei va schimba orice. Prin definiţie, este nepoliticos, egocentrist şi nu îşi cere niciodată scuze, dar dragostea poate schimba asta. Totuşi, consecventa nu este unul dintre atuurile lui, aşa că depind de tine să îl ţii în lesă. Dacă reuşeşte să îşi ceară scuze atunci când a greşit, înseamnă că ai ajuns departe.

Taur

De la Taur aşteaptă-te să fi copleşită cu afecţiune şi atenţie. Nu trebuie să cauţi indicii ale sentimentelor lui, pentru că atunci când iubeşte, nu este timid. Taurului îi place să prindă rădăcini, aşa că vei avea o relaţie stabilă. Totuşi, lucrurile nu sunt atât de roz, pentru că imediat ce va şti că se poate baza pe tine, va deveni delăsător. Va trebui ca tu să fii cea care menţine flacăra aprinsă şi, dacă vei reuşi asta, vei trăi o lună de miere continuă.

Gemeni

Gemenii se cufundă rapid într-o lume de basm în care tu vei fi cea mai preţioasă persoană. Distracţie, glume bune, conversaţii pe măsură, toate până când faci greşeala de a pomeni ceva despre viitor sau despre relaţia voastră. Atunci se va schimba cât ai clipi. Responsabilitatea nu este punctul forte al bărbatului Gemeni. Îi place să aibă cât mai multe posibilităţi, orice punct de cotitură făcându-l să tremure. Dacă el va simţi că libertatea îi este în pericol, nu contează cât de relaxată eşti tu sau cât de fericită este relaţia voastră.

Rac

Racul merge într-o singură direcție și anume o relație serioasă. Își arată afecțiunea fiind posesiv și de modă veche. Deși intră ușor în rutină de iubit, rareori îți va spune direct care sunt nevoile lui. Pentru el, iubirea este o adevărată dramă, așa că va trece de la o stare la altă pentru a-și face loc în inimă ta. Testul suprem însă, pentru ține, va fi întâlnirea cu mamă lui. Dacă reușești să te bagi pe sub pielea ei, el se va transformă complet într-un bărbat de casă, care te va iubi și te va prețui toată viață.

Leu

Singurătatea nu îi stă în caracter Leului, pentru că atunci nu ar mai avea cine să îl adore. Dacă poți să treci peste pornirile lui egoiste, te vei bucură de toată atenția lui. Leul nu cunoaște limite și ar face orice că să te convingă. Tu vei fi muză lui, iar el îți va arată permanent recunoștință. Pentru el, nivelul la care a ajuns relația voastră se măsoară în sumele de pe bonurile de cumpărături. Se va mândri cu ține peste tot, mai ales în cercul lui de prieteni, te va etala pretutindeni și va vrea să își petreacă tot mai mult timp cu ține. Dar dacă îi ieși din cuvânt, nu va ezită să ia măsuri drastice.

Fecioară

Bărbații din zodia Fecioarei adoră să se îndrăgostească, pentru că dragostea înseamnă obsesie, iar obsesia înseamnă muncă. Da, în fiecare dintre ei se ascunde un mic maniac. Va dori să afle totul despre ține în cele mai mici detalii. Dar nu te aștepta să se laude cu muncă lui de detectiv, pentru că Fecioarelor nu le place să pâră vulnerabile. Se va strădui să afle cine ești și ce-ți place, totul pentru a-ți intră mai bine în grații.

Balanță

Partea negativă dintr-o relație cu un bărbat din Balanța este că poate să devină dependent de ține, până la a fi nevoie să îl menții pe linia de plutire. Te gândești că ți-ai găsit prințul căruia nu îi este frică să vorbească despre viitor, dar îți vei da seamă că planurile lui înseamnă că tu să îi ții loc de părinte și să îl încurajezi zilnic. Pe de altă parte, dacă ai reușit să rupi "blestemul zodiei" și ai găsit unul dintre cei buni, va lucra în permanență că să deveniți o echipă. Dacă îți place ideea de a va purta că un cuplu căsătorit încă de la a treia întâlnire, atunci lucrurile între voi nu pot merge decât înspre mai bine.

Scorpion

Scorpionul reacționează doar la combinația dintre răbdare, șarm și capacitatea de a-l scoate din starea de apatie. Va începe prin a-ți spune secretele, apoi îți va oferi devotamentul lui. De obicei nu își arată emoțiile, dar când o face, o face din adâncul sufletului. Nici în pat nu se lasă mai prejos, realizând adevărate performanțe. Totuși, se va aștepta mereu să aibă ultimul cuvânt. În ciudă comportamentului sau, Scorpionul îți va arată cât de mult are nevoie de ține și te va pune mereu la încercare. Pentru el, linia dintre bine și rău este una foarte subțire și deseori nu știe când a depășit-o. De aceea, este cea mai neînțeleasă zodie.

Săgetător

Săgetătorul își prețuiește cel mai mult libertatea și nu face decât ceea ce îi place. Nu este genul pe care să îl îmblânzești ușor, pentru că va stă cu cineva doar dacă își dorește cu adevărat. Este imun la sentimentul de vina și nici la capitolul politețe nu stă foarte bine, dar poți fi sigură că, dacă e încă prin preajmă, înseamnă că te place cu adevărat. Nu e genul care să își facă planuri, așa că orice implică ziua de mâine înseamnă un pas înainte. Totuși, mutarea supremă este o vacanță împreună. Însă doar dacă va mai puteți suportă și la întoarcere înseamnă că ești persoană pe care o caută.

Capricorn

Bărbatul din zodia Capricorn este un tradiționalist și o fire organizată, deci va funcționa cel mai bine într-o relație. Dacă ați petrecut mai mult de 48 de ore împreună, cel mai probabil te consideră jumătatea lui. Asta nu înseamnă că oricine îi ajunge în pat poate primi acest rol, dar în principiu, Capricornul caută un angajament sigur. Totuși, dragostea este cu totul alt subiect. Uneori, Capricornii vor rămâne într-o relație doar de dragul stabilității. Vei știi cu adevărat că e nebun după ține atunci când își va deschide portmoneul, el fiind un zgârcit. De atunci, vei deveni un fel de afacere în care investește constant. Semnul suprem este momentul în care te invită să îi cunoști familia și când vrea să se întâlnească și el cu ai tăi.

Vărsător

Bărbatul Vărsător caută o prietenie profundă... cu beneficii. El privește relațiile din punctul de vedere al companiei. Deși va fi prietenos cu toată lumea, numai femeile cu adevărat speciale vor avea ocazia să îl cunoască și să îi fie confidențe. Că să afli pe ce poziție te afli, cel mai bine este să apelezi la prietenii lui. Dacă i-ai câștigat pe ei de partea ta, atunci și el va fi 100% convins. Tranziția către o relație serioasă trebuie să se facă treptat, dar, odată ce și-a asumat rolul de iubit, Vărsătorul va face totul că să te mulțumească.

Pești

Nu trebuie să fi un geniu că să îți dai seamă când nativul din zodia Pești este îndrăgostit, pentru că nu se ferește să își arate sentimentele. Totuși, indiferent cu cine se întâlnește, el va jucă rolul domniței neajutorate pentru a fi răsfățat și îngrijit. Diferență majoră este că, dacă te iubește, îți va întoarce favorul. Iar dacă pune și portofelul pe masă înseamnă că aveți o relație serioasă. Așteaptă-te să se poarte că și cum ați fi voi împotrivă tuturor și la numeroase scenarii romantice. Dragostea lui este eternă, iar devotamentul și mai puternic. Peștii își oferă iubirea necondiționat, fără a ști ce înseamnă mândria și orgoliul.

Reîntâlnire emoționantă, demnă de CARTEA RECORDURILOR: Două surori gemene s-au revăzut după 78 de ani!... Care mașini?! Locuitorii unui orășel din SUA au doar AVIOANE în garaj!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x