Antena Căutare

Descoperire ȘOCANTĂ făcută de doi tineri! Au crezut că este apartamentul visurilor, însă s-au înșelat amarnic! Ce au găsit

Doi tineri din Brighton, Marea Britanie, și-au dorit cu ardoare un alt apartament în care să locuiască și au început imediat căutările pentru a găsi o nouă locuință de închiriat.

Doi tineri din Brighton, Marea Britanie, și-au dorit cu ardoare un alt apartament în care să locuiască și au început imediat căutările pentru a găsi o nouă locuință de închiriat.

Entuziasmați de această decizie, ei au mers la o agenție imobiliară și au trecut prin momente cumplite, căci nu găseau nimic care să le placă.Totuși, nimic nu avea să fie mai îngrozitor decât ceea ce avea să urmeze.

Când credeau că au găsit un apartament la un preț fără concurență, aceștia au găsit un cadavrut într-una din camera.

De îndată ce au intrat în casă, au simțit un miros greu de suportat, iar în dormitor au descoperit un cadavru aflat în putrefacţie, care potrivit criminaliștilor, era în casă de câteva zile şi era tot student, în vârstă de 23 de ani.

"M-am intalnit cu un prieten care a fost acolo. Mi-a spus că simţea un miros puternic şi ciudat care venea din cameră. Mi-a spus că o fată care locuia în casă i-a marturisit că nu-l mai vazuse pe baiat de două zile", a povestit un apropiat al celor care au vizionat apartamentul.

Deși nu există circumstanțe suspicioase, moartea acestuia va fi investigată de oamenii legii.

Cum să scoți o așchie de sub piele! Cel mai simplu mod până la ac sau pensetă!... Aerul respirat de Kanye West, vândut cu o sumă fabuloasă pe Internet! NU e nicio glumă!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x