Familia în care e o zi de naștere la fiecare 23 de zile. Cât de mulți copii au Rick și Cathy Arndt

Familia Arndt a devenit cunoscută în întreaga lume datorită numărului surprinzător de mare al membrilor săi. După ce s-au căsătorit în 1979, Rick și Cathy Arndt au pus bazele unei familii numeroase, ce continuă să crească.

Soții Arndt au una dintre cele mai mari familii din Statele Unite ale Americii

Shutterstock

Potrivit site-ului oficial, familia Arndt a reușit să își facă un renume datorită unor apariții la numeroase emisiuni din Statele Unite ale Americii.

Rick și Cathy Arndt s-au căsătorit în anul 1979. După ce și-au cumpărat o casă de dimensiuni impresionante, ei au pus bazele unei familii numeroase, formată în mare parte din băieți și o singură fată.

Familia e atât de mare încât au format și o echipă de softball, cu care au jucat în ligă timp de 2 decenii. În ciuda numărului mare de copii, în 1985, Rick și Cathy au hotărât să îi educe acasă.

Câți copii are cuplul Arndt, ce formează una dintre cele mai mari familii din lume

În total, Rick și Cathy Arndt au 13 băieți, primul fiind Paul, și o singură fată. În total, ei au 14 copii, unii dintre ei punând bazele familiilor proprii.

Potrivit site-ului familiei, în familia Arndt are loc o zi de naștere la fiecare 22.8 zile, scrie ABC News. Cea mai scurtă perioadă e între John (născut pe 2 aprilie, 1982) și Mark (născut pe 29 iulie, 1983).

Mai mult, dacă toți membrii familiei s-ar așeza pe jos într-o linie dreaptă, aceasta s-ar întinde pe o distanță de aproape 25 de m si dacă ar sta unii pe umerii celorlalți în linie, ar atinge 3/4 din înălțimea Statuii Libertății.

Întrebat despre decizia de a pune bazele unei familii numeroase, Rick Arndt a declarat pentru ABCNews.com: ”Nu a fost vreun plan conștient să spargem vreun record sau ceva.”

”E greu să treci de stereotipuri până când oamenii nu ne cunosc mai bine,” a continuat el. ”Toată lumea e un individ. Am avut câte un singur copil de 14 ori. Pentru noi, fiecare dintre ei e un singur copil.”

Citește și: Cum arată acum familia lui Thomas Beatie, bărbatul care a născut în 2008. El și soția au 4 copii superbi

Familia Arndt a pus bazele și unei parohii creștine, pe nume Safe at Home, ce ”ne ajută să ne conectăm cu ceilalți prin diferite canale media”, potrivit site-ului.

În anul 2001, toți cei 16 membri au început să construiască o nouă casă pentru familie, îndeajuns de mare pentru toți. Proprietatea extinsă include și un teren de softball. Pe site-ul propriu, familia Arndt include și video-uri cu viața lor din casa din Illinois.

”Ne place viața asta. E o provocare. Ai aceleași 24 de ore pe care le au toți ceilalți,” a continuat Rick.

În timp ce familia Arndt include 14 copii - fără a lua în considerare nepoții lui Rick și Cathy - și e una dintre cele mai numeroase din Statele Unite ale Americii, există alte cupluri ce au și mai mulți moștenitori, precum Sue și Noel Radford.

Soții Radford au doborât recordul pentru cea mai numeroasă familie din Marea Britanie. În total, familia Radfprd are 22 de copii, din care 20 încă locuiesc acasă cu părinții lor: Chloe, douăzeci și cinci de ani, Jack, dpuăzeci și trei de ani, Daniel, douăzeci și unu, Luke, 20, Millie, nouăsprezece, Katie, optsprezece, James, șaptesprezece, Ellie, cincisprezece, Aimee, 14, Josh, 13, Max, 12, Tillie, 10, Oscar, 9, Casper, 8, Hallie, 5, Phoebe, 4, Archie, 3, Bonnie, 2, și Heidie, în vârstă de 10 luni. Cei doi copii mai în vârstă, Chris, în vârstă de treizeci și unu de ani, și Sophie, în vârstă de douăzeci și șapte de ani, s-au mutat din casa familiei.

Parteneri
De ce nu trebuie să sari peste pauza de masă. Motivele științifice din spatele teoriei
Dacă încerci să mănânci sănătos, cu siguranță ai auzit despre beneficiile consumului micului dejun. Dar s-ar putea să ai încă dubii cu privire la importanța pauzei de masă la prânz. De ce nu trebuie să sari peste pauza de masă, oare.
Catine.ro
Ultimele știri