Antena Căutare

Doamnelor și domnilor, „Făt-Frumos cu moț în frunte” chiar există! La 18 luni, a topit inimile tuturor! FOTO

De fapt, este o fetiță cu un smoc de păr alb în creștet. Micuța a moștenit de la mama ei cu o formă de vitiligo, boală din cauza căreia  părul nu produce un pigment responsabil pentru culoare.

De fapt, este o fetiță cu un smoc de păr alb în creștet. Micuța a moștenit de la mama ei cu o formă de vitiligo, boală din cauza căreia părul nu produce un pigment responsabil pentru culoare.

Datorită acestei caracteristici care o face unică, micuța Milliana Worthy de un an și jumătate și a devenit vedetă pe rețelele de socializare! Fetița din Statele Unite ale Americii este pur și simplu adorabilă și distinctă!

De altfel, toate femeile din familia Vorci au părul de-asupra frunții de culoare deschisă. Contrastul dintre alb și brunet o face ușor de remarcat și pe micuța Milliana.

„Nu știm de unde se trage această trăsătură distinctivă în familia noastă, pentru că stră-bunica a fost înfiată și nu și-a cunoscut vreodată părinții. Eu o educ pe Milliana astfel, încât să nu se îndoiască de faptul că este frumoasă, să-și conștientizeze autenticitatea și să nu ia aproape de inimă cuvintele unor oameni”, a povestit mama fetiței, pentru The Daily Mail..

Joac-o p'asta! Avem doi gemeni, fiecare mai mare decât celălalt. Deși primul e născut înaintea celui de-al doilea, cel d... Un ofițer britanic a cerut eliberarea dintr-un lagăr german de prizonieri. ”Am mama pe moarte”. ”Te lăsam, dar te întorc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x