Antena Căutare

Doar 50 de oameni din întreaga lume arată ca Jesus Aceves. De ce are fața acoperită în întregime de păr

Jesus Aceves s-a născut cu o afecțiune rară care îi provoacă o pilozitate excesivă la nivelul feței. Și alți membrii ai familiei sale au, de asemenea, hipertricoză, ceea ce îi face unici.

colaj de imagini cu jesus aceves care are hipertricoza Galerie
Jesus Aceves s-a născut cu o afecțiune rară care îi provoacă o pilozitate excesivă la nivelul feței, provocată de hipertricoză | Profimediaimages.ro

În copilărie, părul gros și închis la culoare, care îi acoperea întreaga față, i-a adus lui Jesus porecla de ”Lupul cel mic”. A crescut în micul oras Loreto, situat în nord-vestul Mexicului, unde comunitatea îl evita din cauza aspectului său special.

Până la vârsta de 12 ani a călătorit din oraș în oraș pentru a lucra la târguri. Într-o vară a vândut bilete pentru o roată, într-un alt an a ținut o tarabă cu baloane ce le aduceau oamenilor premii. Acolo a întâlnit un proprietar de circ care i-a schimbat viața.

”Viața mea în domeniul circului a început când aveam 13 ani. Proprietarul circului a întrebat dacă alți membri ai familiei au aceeași afecțiune și, până atunci, cei doi veri mai mici ai lui Aceves se născuseră și ei cu hipertricoză. Omul a spus că ne va plăti bine și a spus că ne vrea pe toți. A spus că ne va găzdui și vor ieși bani. Am spus da.”, a declarat tânărul.

Citește și: Obișnuia să fure de la propria mamă și locuia pe stradă, până când norocul i-a surâs. Eliza Rose Watson are acum o avere uriașă

Astfel, cei trei băieți s-au alăturat circului și au petrecut câțiva ani călătorind prin Mexic. Însoțiți de mama lui Jesus, a avut întotdeauna un loc confortabil unde să se odihnească, multă mâncare la dispoziție. Cu toate acestea, exista un lucru care nu-l făcea să se simtă comod.

”Am fost întotdeauna închiși. Ei ne prezentau ca atracții, astfel încât să nu putem fi văzuți pe stradă. Nu mi-a plăcut asta, faptul că eram închiți pentru ca oamenii să nu ne vadă.”, a mai povestit Jesus conform BBC.

Jesus Aceves a avut o copilărie nefericită

În copilărie, Aceves se temea să se afișeze. Nu îi plăcea să iasă sau să meargă la școală pentru că era agresat de alți copii, care îl trăgeau de părul facial și-i puneau porecle. Din fericire pentru el, stima de sine a devenit mai puternică pe măsură ce îmbătrânea. Acum, la 41 de ani are emoții contradictorii de rușine și mândrie când se gândește la propria persoană.

Acum, Jesus spune că nu regretă faptul că a lucrat la circ: ”Este un job decent. Ca artist îi distrezi pe oameni și îi faci să râdă”.

Citește și: Cristina Ryan, femeia care jura că a văzut un mic dinozaur în curtea ei. Ce au surprins camerele de supraveghere ale locuinței

În prezent, bărbatul are trei fiice, care s-au născut cu hipertricoză. Cea mai mare, Karla, are 25 de ani și a crescut fără mama sa, care i-a părăsit când era fata era mică.

”Este mai greu pentru femei deoarece este mai puțin acceptabil din punct de vedere social ca o femeie să aibă o pilozitate excesivă. Karla este singura din familie care a terminat liceul, dar îi este greu să-și găsească de lucru”, a mai spus el.

Iubitul mai are 12 luni de trăit,dar asta nu a împiedicat-o pe femeie să facă gestul suprem de iubire.Ce a făcut Esther ... Un vânător de comori a fost angajat să investigheze casa unei familii, înainte ca aceasta să o vândă. Ce a găsit în pode...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x