Antena Căutare

Doi bărbaţi şi o femeie complet dezbrăcați au fost surprinși în timp ce făceau de cap pe holurile unui hotel respectabil

Doi bărbați și o femeie dezbrăcați au fost surprinși într-un hotel în timp ce alergau pe holuri și făceau gesturi nefirești, care i-au scandalizat pe ceilalți clienți cazați în respectabilul stabiliment.

Doi bărbați și o femeie dezbrăcați au fost surprinși într-un hotel în timp ce alergau pe holuri și făceau gesturi nefirești, care i-au scandalizat pe ceilalți clienți cazați în respectabilul stabiliment.

Cei trei, care lucrau ca însoţitori de zbor pentru compania British Airways, au fost concediaţi pentru că s-au comportat inadecvat în hotelul din Singapore în care erau cazaţi, potrivit The Mirror, citat de gandul.info.

După ce zburaseră pe ruta Londra- Singapore, femeia şi cei doi bărbaţi s-au adunat într-o cameră de hotel, au băut, s-au dezbrăcat şi s-au jucat „învârte sticla”. După săruturi, pipăieli şi haine aruncate, cei trei s-au gândit cum ar putea să se distreze şi mai mult.

Pentru că ajunseseră într-o stare de ebrietate extremă, cei trei însoţitori de zbor au considerat că este în regulă să iasă dezbrăcaţi pe holurile hotelului şi să bată la uşile celor cazaţi. Femeia şi cei doi bărbaţi au creat haos în hotel, alergând pe scări în pielea goală şi bătând la uşile mai multor etaje.

Un coleg care s-a declarat dezgustat de gestul celor trei şi a raportat şefului din Londra incidentul.

Acest trio a fost trimis înapoi la Londra imediat după ce incidentul a fost reclamat.

Un purtător de cuvânt al British Airways a declarat: „Ne aşteptăm la cele mai înalte standarde de comportament din partea echipelor noastre din întreaga lume în orice moment şi investigăm ce s-a întâmplat. Nu tolerăm un astfel de comportament din partea colegilor noştri şi vom lua toate măsurile necesare pentru a-l reprima".

Poziția în somn ne dezvăluie personalitatea. Ce secrete ascund persoanele care dorm pe burtă!... Firele de păr toxice ale omizilor pot declanșa reacții alergice și iritații ale pielii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x