Antena Căutare

Doi părinți au ajuns la închisoare după ce fiica lor, care avea 146 kg la 16 ani, a fost găsită moartă în casă. Ce s-a descoperit

Părinții unei adolescente, care a fost găsită fără viață la 16 ani, în propria locuință și în condiții inumane, au fost condamnați la șase, respectiv 7 ani și jumătate de închisoare pentru omor involuntar prin neglijență gravă.

colaj de imagini cu kaylea si parintii ei condamnati la inchisoare Galerie
Părinții unei adolescente, care a fost găsită fără viață la 16 ani, în propria locuință și în condiții inumane, au fost condamnați la șase, respectiv 7 ani și jumătate de închisoare pentru omor involuntar prin neglijență gravă. | Profimediaimages.ro

Tânăra avea doar 16 ani și 146 de kilograme, iar detaliile despre felul în care a trăit sunt cutremurătoare. Kaylea Titford a fost găsită în condiții ”nedemne de orice animal”, îmbrăcată cu haine foarte murdare, la fel cum era și lenjeria de pe patul în care și-a petrecut ultimele clipe de viață.

Decesul ei a avut loc în octombrie 2020, dar abia acum autoritățile au finalizat procesul intentat împotriva părinților neglijenți. Kaylea se deplasa cu ajutorul unui scaun cu rotile și a murit din cauza unei infecții provocate de ulcerații. Acestea au apărut din cauza greutății exagerate, dar și pentru că era imobilizată la pat.

Citești și: Un bărbat a supraviețuit 31 de zile în jungla amazoniană doar cu viermi și propria urină. Cum a fost găsit

Mama sa, Sarah Lloyd Jones, era cea care se ocupa de tânără, însă tribunalul i-a condamnat pe amândoi părinții la închisoare cu executare. Femeia a primit 6 ani de detenție, pe când tatăl 7 ani și jumătate. Mama fetei a recunoscut că este vinovată, pe când celălalt părinte a negat faptele. În faţa justiţiei, el a explicat că nu s-a ocupat de fată pentru că era 'leneş'.

În ce condiții inumane a trăit Kaylea

În dosar e creionată situația dezastruoasă în care Kaylea a trăit. Potrivit judecătorului, părinții „au provocat moartea (fiicei lor) printr-o neglijenţă şocantă şi prelungită în timpul izolării” din pandemie.

„Este un caz oribil care a dus la moartea unui copil complet dependent, vulnerabil, imobilizat la pat, handicapat', a mai adăugat el.

Asta pentru că tânăra Kaylea trăia, fără să se poată mișca, în cearceafuri murdare, culcată pe preșuri pentru câini. Potrivit dovezilor, dormitor ei era murdar, aglumerat, cu sticle pline cu urină.

Citește și: Ce decizie a fost luată în blocul unde un cuplu face amor pe holul comun. Cei doi au fost prinși de fiecare dată

Din proces a reieșit că serviciile de urgenţă chemate la faţa locului pe 10 octombrie 2020 au descris o duhoare de „putregai“ în cameră, unde au fost găsite larve, despre care experţii cred că s-au hrănit din cadavru.

Însă asta nu este tot. Judecătorul a mai dezvăluit un detaliu tulburător din dosarul care a oripilat opinia publică din Marea Britanie. Cu câteva ore înainte să moară, Kaylea a început să strige. A fost auzită, dar tată ei a decis să nu facă multe în acest sens și și-a lăsat fiica să se stingă singură.

Ba mai mult, în timp ce ea striga, bărbatul i-a trimis două mesaje prin telefon prin care i-a cerut să înceteze. ”Ulceraţiile de pe corpul lui Kaylea (...) sunt cele mai grave pe care expertul le-a văzut vreodată“, a mai spus judecătorul.

Citește și: Iluzie optică virală! În cât timp găsești leopardul din fotografia ilustrată. Imaginea care le dă bătăi de cap internauților

Vezi mai multe ştiri externe în secţiunea de pe observatornews.ro

Un bărbat a supraviețuit 31 de zile în jungla amazoniană doar cu viermi și propria urină. Cum a fost găsit... O mamă a verificat camera video din dormitorul bebelușului și a observat că acesta nu era singur. Ce era lângă copil...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x