Doi tineri au crezut că sunt frate și soră, dar ceea ce au descoperit i-a lăsat fără cuvinte: „Părinții au uitat să spună asta”

Doi tineri au crezut că sunt frate și soră, dar ceea ce au descoperit într-o zi i-a lăsat complet fără cuvinte și povestea lor a devenit imediat virală.

Will și Sarah Sarge sunt frații care au descoperit ce „secret” îi leagă, de fapt

sursa foto: Profimedia

Aceasta este incredibila poveste trăită de doi tineri din Australia, pe nume Will și Sarah Sargent. Ea are 18 ani, iar el are 20.

Cei doi știau că sunt frați, dar într-o zi au făcut o descoperire ce i-a bulversat cu totul. După ce au împărtășit detaliile cu urmăritorii lor de pe TikTok, postarea a adunat milioane de vizualizări.

Doi tineri care știau că sunt frați au făcut într-o zi o descoperire complet neașteptată

Sarah Sargent are 18 ani și este din Australia. Tânăra are un frate cu 18 luni mai mare, pe nume Will. Ce doi se înțeleg de minune și au crezut, până într-o zi, că sunt doi frați absolut normali. Doar că ceea ce au aflat ulterior i-a lăsat fără cuvinte.

Surpriza lor a fost atât de mare încât au decis să împărtășească totul și cu urmăritorii lor de pe TiKTok. Așa că, prin intermediul unui clip video, australienii au explicat că părinții lor au uitat să le menționeze un mic detaliu, ce schimbă practic tot ceea ce știau despre ei, ca frați.

Citește și: Sar Sarge, tânăra care susține că are un frate geamăn, deși s-au născut la doi ani distanță. Cum a fost posibil

Sarah Sargent și Will sunt frați gemeni, deși el este cu 18 luni mai mare decât ea. Cum este posibil? Prin miracolul medicine modern.

Sarah Sarge alături de fratele său, Will

Sarah Sarge alături de fratele său, Will

Practic, cei doi au fost concepuți în cadrul aceluiași lot de embrioni prin intermediul unei proceduri de fertilizare in vitro. Totuși, la momentul respectiv, părinții au decis să folosească un singur embrion, iar pe celălalt să îl congeleze. Abia după aproximativ doi ani, cuplul a decis să folosească și al doilea embrion și astfel a venit pe lume Sarah.

„Am fost decongelată și implantată în uterul mamei mele la aproape 12 luni după ce s-a născut fratele meu, Will, în ianuarie 2001. Eu m-am născut în octombrie 2002, 21 de luni mai târziu. Dar suntem frați gemeni”, a mărturisit australianca în cadrul unui clip video realizat pe TikTok, potrivit celor de la nypost.com.

Citește și: Ea e femeia care a născut gemeni la 74 de ani. Ce a anunțat Erramatti Mangayamma, după ce a devenit cea mai bătrână mamă din lume

Citește și
Ce înseamnă dacă ai găsit boabe de fasole sau resturi de mâncare la ușa casei. Polițiștii explică ce poate să însemne acest „semn”
Ce înseamnă dacă ai găsit boabe de fasole sau resturi de mâncare la ușa casei. Polițiștii explică ce poate să însemne acest „semn”
Dan este primul rapper din lume care și-a făcut implant cu lanțuri de aur pe scalp în locul firelor de păr. Cum arată
Dan este primul rapper din lume care și-a făcut implant cu lanțuri de aur pe scalp în locul firelor de păr. Cum arată
Florin Salam, despre starea sa de sănătate. Ce a spus manelistul după ce s-a speculat că ar avea probleme medicale
Florin Salam, despre starea sa de sănătate. Ce a spus manelistul după ce s-a speculat că ar avea probleme medicale
Mai multe articole

Au trecut 16 ani de la momentul respectiv și cei doi frați nun au bănuit ce „secret” îi leagă, de fapt. Totuși, într-o zi, tânăra a făcut o glumă prin care spunea că e adoptată, fiindcă nu seamănă cu restul familiei. Acesta a fost momentul în care tatăl tinerilor a zis că nu are absolut niciun dubiu, fiindcă cei doi sunt gemeni.

Uimiți de ceea ce au descoperit, australienii au făcut un clip video pe care l-au postat pe TikTok. Filmare a adunat mai binie de nouă milioane de vizualizări și a devenit astfel virală.

Parteneri
Zodii vulnerabile. Nativii cu o sensibilitate aparte
Să accepți că te numeri printre acele zodii vulnerabile nu este deloc ușor. Nu toți oamenii își doresc să lase la vedere latura lor sensibilă. Cu toate acestea, este foarte important să lucrăm la acest lucru și să încercăm să-l îmbunătățim. Vulnerabilitățile pot fi oricând transformate în propriile noastre atuuri.
Catine.ro
Ultimele știri