Antena Căutare

Dovada vehementă că pisicile au nouă vieți! A rămas blocată într-o canapea și a rezistat miraculos 64 de zile fără apă și mâncare

Se spune că pisicile au nouă vieți, iar acest lucru a fost demonstrat în nenumărate rânduri de mai multe animale, printre care și Moosie, o pisicuță de aproape doi ani.

Se spune că pisicile au nouă vieți, iar acest lucru a fost demonstrat în nenumărate rânduri de mai multe animale, printre care și Moosie, o pisicuță de aproape doi ani.

Stăpânii ei, Kymberly și Jesse Chelf au decis să se mute din Texas în Fairbanks, Alaska, motiv pentru care și-au împachetat toate lucrurile pe care le-au trimis la noul domiciliu cu un camion.

Totuși, înainte de marea plecare, aceștia au avut parte de un mic incident, căci nu-și găseau animalul de companie. Au decis să mai rămână trei zile, timp în care au căutat-o peste tot. Din păcate nu au găsit-o.

De la 11 săptămâni, la 11 luni: O stăpână și-a fillmat cățeii în cursa lor zilnică pentru masă! VIDEO adorabil

Două luni mai târziu, când compania care s-a ocupat de transportul mobilei lor a ajuns în Alaska și au început să despacheteze, Moosie și-a făcut apariția.

Imediat, Kymberley și Jesse au dus-o la medicul veterinar, care s-a asigurat că micuța este în regulă.

Dovada că dragostea e infinită! Un câine hrănește o oaie cu biberonul!

Care e cel mai emoționant moment pe care l-ai trăit alaturi de animalul tău de companie? Povestește-ne și noua, iar cele mai frumoase întâmplări vor fi premiate! Intră în concurs

Prietenul tau necuvântător poate fi un star! Ia-ți cățelul sau purcelul, furnica sau iguana, și adu-I in cea mai mare competiție! Inscrieți-vă ACUM pe casting.a1.ro sau la telefon 0741.838.419 pentru un spectacol de rasă pur talent!"

Sursa: metro.co.uk

Femeile au prins curaj să arate cum sunt cu adevărat, fără machiaj! Cum le preferi, machiate sau naturale?... FOTO: Descoperire senzațională făcută de un puști! A găsit monede din argint într-un seif vechi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x