Căutare Live

După ce a fost la piscină, un băiat a început să se simtă rău. Peste 2 săptămâni, medicii i-au dat un diagnostic crunt

Un băiat a fost la piscină și, două săptămâni mai târziu, a ajuns să se lupte pentru viața lui. Medicii au dat părinților o veste cumplită.

Când au aflat ce diagnostic are băiatul, părinților nu le-a venit să creadă

thesun.co.uk

Un copil în vârstă de 3 ani a fost la o petrecere la piscină. În scurt timp, cel mic a început să aibă dureri de cap și să se simtă tot mai rău. Când a ajuns la spital, medicii i-au dat mamei o veste dureroasă, ce a lăsat-o fără cuvinte.

După ce a fost la piscină, un copil a început să aibă dureri de cap și să se simtă rău și medicii i-au dat un diagnostic crunt

Aceasta este incredibila întâmplare prin care a trecut un copil pe nume Johnny Simosondin Pennsylvania (Statele Unite ale Americii). Copilul de 3 ani a fost la o petrecere la piscină și în scurt timp a început să aibă dureri de cap și să se simtă din ce în ce mai rău.

Când și-a dat seama că cel mic refuză mâncarea și că devine tot mai fără vlagă, mama a decis să meargă cu copilul la spital. Medicul de acolo a presupus că are un virus obișnuit, așa că i-a prescris un tratament și a trimis familia acasă.

Citește și: O fetiță de 4 ani se simțea rău. Părinții au crezut că e răcită, dar medicii i-au dat un diagnostic crunt. Ce avea, de fapt

Din nefericire însă, simptomele au început să se agraveze în următoarele două zile. Mama copilului a observat că acesta a început să doarmă din ce în ce mai mult și că are episoade de febră. După a doua vizită la spital, când copilul a ajuns să aibă 40 de grade temperatură, femeia și-a dat seama că cel mic are ceva grav.

Cu două săptămâni înainte, puștiul fusese mușcat de o căpușă, atunci când se afla la o petrecere la piscină a unui vecin. Testele făcute la spital pentru boala Lyme au ieșit negative, dar copilul a început să se simtă tot mai rău. Analizele făcute apoi de doctori au scos la iveală faptul că Johnny avea encefalită (inflamația creierului) și meningită (inflamația membrelor care înconjoară creierul).

Citește și: O mamă a privit pozele cu fetița ei și a văzut că aceasta are un semn ciudat la ochi. Medicii i-au dat un diagnostic dureros

Apoi după câteva zile de tratament și supraveghere medicală în spital, doctorii și-au dat seama că cel mic avea virusul Powassan, care duce la encefalită și care se poate dovedi fatal, totul din cauza mușcăturii de căpușă.

„Efectiv nu mi-a venit să cred”, a mărturisit mama, potrivit celor de la thesun.co.uk.

După numeroase tratamente, copilul a început să se simtă mai bine, dar nu este în totalitate recuperat. Acesta are probleme cu mersul, menținerea echilibrului, vorbitul și nu numai. Părinții și-au împărtășit povestea pentru a trage un semnal de alarmă și pentru a ajuta și alți părinți să știe cât de periculoasă poate să fie mușcătura de căpușă.

O mamă a privit pozele cu fetița ei și a văzut că aceasta are un semn ciudat la ochi. Medicii i-au dat un diagnostic dur... Un bărbat a renunțat la alimentul preferat și azi are zeci de kilograme în minus. Puțini îl mai recunosc. Cum a reușit...
Praline de ciocolată cu alune de pădure și marțipan
Pentru momentele în care prietenii vin în vizită și dorești să-i surprinzi cu ceva dulce,...
Horoscopul zilei de 8 octombrie 2022. Săgetătorii suferă din dragoste. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 8 octombrie 2022 vine cu multe transformări pentru nativii din zodia...
Parteneri
Praline de ciocolată cu alune de pădure și marțipan
Catine.ro
Ultimele știri
x