Antena Căutare

O mamă a privit pozele cu fetița ei și a văzut că aceasta are un semn ciudat la ochi. Medicii i-au dat un diagnostic dureros

O mamă a observat că fetița ei în vârstă de un an are un semn ciudat la ochi, mai ales atunci când este obosită sau când i se fac poze. Nu a durat mult și medicii i-au dat o veste cruntă.

Când a descoperit ce avea fetița, mama a fost surprinsă și nu i-a venit să creadă

Jam Press/thesun.co.uk

Aceasta este incredibila poveste de viață prin care a trecut mama unei fetițe în vârstă de un an. Femeia a privit atent fotografiile cu fetița și a observat că cea mică are un semn bizar la ochi. Medicii i-au dezvăluit apoi ce avea copila, de fapt.

Când a privit pozele cu fetița ei, o mama a văzut că cea mică are un semn bizar la ochi și a dus-o la medic

Pippa Branch din Essex (Marea Britanie) a dezvăluit faptul că a observat că fetița ei are un semn ciudat la ochi, în fotografii. Practic, atunci când îi privea pozele, britanica vedea ca și când în interiorul ochiului este ceva luminos. Curioasă, aceasta i-a arătat detaliul și soțului ei, Glenn, care a spus că vede același lucru.

Citește și: Un băiat de 15 ani avea dureri de cap. Părinții au crezut că e răcit, dar medicii i-au dat un diagnostic crunt. Ce avea, de fapt

Fără să mai stea pe gânduri, părinții îngrijorați au decis să meargă la spitalul din Orsett, ca să ceară părerea medicilor.

„Inițial am fost la spitalul din Orsett și doctorii s-au uitat atent la fetiță. Abia după ce i-au acoperit ochiul bun am putut cu toții să ne dăm seama că nu vede cu celălalt, cu cel stâng. Medicii ne-au spus că pot vedea ceva, ca o leziune. Ne-au cerut să venim în ziua următoare pentru ca un specialist să o poată vedea.

Citește și: O fetiță de 4 ani se simțea rău. Părinții au crezut că e răcită, dar medicii i-au dat un diagnostic crunt. Ce avea, de fapt

Acesta a fost momentul în care am fost trimiși la alt spital. Au făcut un test special pentru ochi, ce a confirmat faptul că fetița nu putea vedea cu ochiul stâng. Alte investigații complexe au scos la iveală faptul că fetița avea o tumoră, din cauza unei forme rare de cancer la ochi (retinoblastoma), ce afectează în mod special. În Marea Britanie sunt diagnosticate în jur de 50 de cazuri în Marea Britanie.

Citește și: O femeie a crezut că are apă în urechi și a mers la spital. Medicii au descoperit ceva complet neașteptat. Peste ce au dat

„Mi s-a făcut rău, m-am speriat, eram terifiată, nu am mai auzit niciodată de acest termen și nu știam cu ce o să avem de-a face”, a dezvăluit mama, potrivit celor de la thesun.co.uk.

Fetița a făcut chimioterapie, a făcut recădere, apoi medicii au încercat alte și aște variante de tratament. Acum, copila are șase ani și boala ei e în remisie de un an. Părinții sunt încrezători și privesc cu mult optimism în viitor, deși au trecut printr-o experiență dureroasă.

Un băiat de 15 ani avea dureri de cap. Părinții au crezut că e răcit, dar medicii i-au dat un diagnostic crunt. Ce avea,... După ce a fost la piscină, un băiat a început să se simtă rău. Peste 2 săptămâni, medicii i-au dat un diagnostic crunt...
Procrastinarea poate fi un semn al problemelor serioase de sănătate. Află explicațiile specialiștilor
Procrastinarea poate fi un semn al problemelor serioase de sănătate, spun experții. Însă ce...
Horoscopul zilei de 29 ianuarie 2023. Peștii au parte de câștiguri financiare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 ianuarie 2023 vine cu vești bune pentru cei mai mulți nativi din zodiac....
Parteneri
Metode sustenabile pentru a slăbi sănătos. Ce sfaturi îți recomandă dieteticienii
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x