După operație, o femeie s-a trezit că vorbește cu alt accent! Ce explicație au avut medicii

O femeie din Australia a făcut o operație de scoatere a amigdalelor și surpriza a fost mare atunci când și-a dat seama că vorbește cu accent irlandez, după ce s-a trezit din anestezie.

Angie Mcyen a trăit o surpriză de zile mari, după o operație banală

sursa foto: Shutterstock

Aceasta este incredibila situație prin care a trecut o femeie, la scurt timp după ce s-a trezit din anestezie.

La sfatul doctorilor, Angie Mcyen a decis să facă o operație de scoatere a amigdalelor, intervenție numită și amigdalectomie.

O femeie a rămas cu accent ciudat, după ce a făcut operație de scoatere a amigdalelor

Operația a decurs ca la carte, fără incidente. Totuși, surpriza a venit atunci când pacienta a explicat medicilor faptul că s-a ales cu un accent irlandez inexiplicabil, imediat după intervenție. Și fiindcă povestea părea bizară, aceasta a făcut o demonstrație.

Citește și: Un tânăr a cheltuit un milion de dolari, ca să se transforme într-o păpușă Barbie. Cum arată azi Jason Torres

Practic, atunci când a început să vorbească, toată lumea a remarcat instant faptul că accentul australian a fost în totalitate înlocuit cu unul irlandez, lucru ce, în mod evident, i-a șocat pe toți cei prezenți.

Angie Mcyen a postat pe pagina sa de TikTok un clip video realizat la câteva zile după intervenția de scoatere a amigdalelor, în care dezvăluie strania întâmplare prin care a trecut.

„M-am trezit având un accent irlandez și am crezut că totul e un vis ciudat ce se va termina în curând. Dar nu, accentul meu australin a dispărut de tot”, a mărturisit femeia, în filmarea ce a ajuns virală.

La scurt timp după operația de scoatere a amigdalelor, australianca a început să observe că i se schimbe accentul și, pe măsură ce au trecut zilele, acesta a început să devină tot mai „irlandez”.

@angie.mcyen

Day 2: I still can’t believe I woke up with an Irish accent yesterday. I’ve never been to Ireland. I grew up in Australia. My Aussie accent is gone

♬ original sound - angie.mcyen

După două săptămâni în care a făcut muncă de cercetare și documentare și după ce s-a întâlnit cu medici de tot felul, Angie Mcyen a ajuns la concluzia că suferă de sindromul accentului străin, o afecțiune ce apare, de obicei, ca urmare a unei injurii la creier. Astfel, pacienții ajung să nu mai aibă accentul natural. Primul caz a fost înregistrat oficial în anul 1907 și, de atunci, doar o sută de alte cazuri au mai fost raportate, în întreaga lume.

Citește și: O tânără și-a făcut operație de micșorare a stomacului și a slăbit 45 de kilograme, dar mulți râd de ea. Care e motivul

Dornică să scape de această problemă, femeia a decis să se documenteze cât mai bine despre această afecțiune și a decis să meargă la un neurolog, în speranța că acesta o va ajuta să se vindece de bizarul accdent. Ciudat este faptul că tânăra nu a vizitat niciodată Irlanda. Fiindcă povestea pare greu de crezut, mulți dintre internauți au acuzat-o pe Angie Mcyen de faptul că ar fi fabricat totul pentru a atrage atenția celor din jur.

„Din păcate, povestea este una cât se poate de reală și sper să îmi recapăt accentul de dinainte de operaiție”, a mărturisit Angie Mcyen, potrivit celor de la Dailymail.co.uk.

Întâmplarea femeii a ajuns pe internet și a devenit virală în toată lumea. Dacă medicii nu vor găsi o altă explicație pentru fenomen, atunci australianca va deveni unul dintre puținele cazuri de pacienți care suferă de acest sindrom bizar.

Ultimele știri