Antena Căutare

După operație, o femeie s-a trezit că vorbește cu alt accent! Ce explicație au avut medicii

O femeie din Australia a făcut o operație de scoatere a amigdalelor și surpriza a fost mare atunci când și-a dat seama că vorbește cu accent irlandez, după ce s-a trezit din anestezie.

Angie Mcyen a trăit o surpriză de zile mari, după o operație banală

sursa foto: Shutterstock

Aceasta este incredibila situație prin care a trecut o femeie, la scurt timp după ce s-a trezit din anestezie.

La sfatul doctorilor, Angie Mcyen a decis să facă o operație de scoatere a amigdalelor, intervenție numită și amigdalectomie.

O femeie a rămas cu accent ciudat, după ce a făcut operație de scoatere a amigdalelor

Operația a decurs ca la carte, fără incidente. Totuși, surpriza a venit atunci când pacienta a explicat medicilor faptul că s-a ales cu un accent irlandez inexiplicabil, imediat după intervenție. Și fiindcă povestea părea bizară, aceasta a făcut o demonstrație.

Citește și: Un tânăr a cheltuit un milion de dolari, ca să se transforme într-o păpușă Barbie. Cum arată azi Jason Torres

Practic, atunci când a început să vorbească, toată lumea a remarcat instant faptul că accentul australian a fost în totalitate înlocuit cu unul irlandez, lucru ce, în mod evident, i-a șocat pe toți cei prezenți.

Angie Mcyen a postat pe pagina sa de TikTok un clip video realizat la câteva zile după intervenția de scoatere a amigdalelor, în care dezvăluie strania întâmplare prin care a trecut.

„M-am trezit având un accent irlandez și am crezut că totul e un vis ciudat ce se va termina în curând. Dar nu, accentul meu australin a dispărut de tot”, a mărturisit femeia, în filmarea ce a ajuns virală.

La scurt timp după operația de scoatere a amigdalelor, australianca a început să observe că i se schimbe accentul și, pe măsură ce au trecut zilele, acesta a început să devină tot mai „irlandez”.

@angie.mcyen

Day 2: I still can’t believe I woke up with an Irish accent yesterday. I’ve never been to Ireland. I grew up in Australia. My Aussie accent is gone

♬ original sound - angie.mcyen

După două săptămâni în care a făcut muncă de cercetare și documentare și după ce s-a întâlnit cu medici de tot felul, Angie Mcyen a ajuns la concluzia că suferă de sindromul accentului străin, o afecțiune ce apare, de obicei, ca urmare a unei injurii la creier. Astfel, pacienții ajung să nu mai aibă accentul natural. Primul caz a fost înregistrat oficial în anul 1907 și, de atunci, doar o sută de alte cazuri au mai fost raportate, în întreaga lume.

Citește și: O tânără și-a făcut operație de micșorare a stomacului și a slăbit 45 de kilograme, dar mulți râd de ea. Care e motivul

Dornică să scape de această problemă, femeia a decis să se documenteze cât mai bine despre această afecțiune și a decis să meargă la un neurolog, în speranța că acesta o va ajuta să se vindece de bizarul accdent. Ciudat este faptul că tânăra nu a vizitat niciodată Irlanda. Fiindcă povestea pare greu de crezut, mulți dintre internauți au acuzat-o pe Angie Mcyen de faptul că ar fi fabricat totul pentru a atrage atenția celor din jur.

„Din păcate, povestea este una cât se poate de reală și sper să îmi recapăt accentul de dinainte de operaiție”, a mărturisit Angie Mcyen, potrivit celor de la Dailymail.co.uk.

Întâmplarea femeii a ajuns pe internet și a devenit virală în toată lumea. Dacă medicii nu vor găsi o altă explicație pentru fenomen, atunci australianca va deveni unul dintre puținele cazuri de pacienți care suferă de acest sindrom bizar.

Miranda Parker a cheltuit o avere de 21.000 de dolari, ca să-și ascundă firele albe de păr! Cum arată azi... O tânără a ajuns la 28 de kilograme și medicii i-au zis că nu mai are mult de trăit. Cum arată azi Jennifer Pietsch...
Rulouri sau cornete cu cremă de vanilie. Mici bijuterii culinare
Dacă nu ai în recuzita ta culinară și forme pentru copt rulouri sau cornete, este timpul...
Horoscopul zilei de 4 februarie 2023. Taurii sunt ușor de influențat. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 4 februarie 2023 spune că nativii din zodia Taur vor avea parte de o zi mai...
Parteneri
Cele mai nesigure semne zodiacale. Nativii care se bazează mereu pe cei din jur
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x