E supranumit Hulk și mulți sunt uimiți de aspectul său. Cum arăta înainte să-și injecteze ulei și alcool în brațele uriașe

Culturistul brazilian Romario Dos Santos Alves a devenit dependent de un cocktail letal de injecții cu ulei și alcool, numit synthol, pe care îl folosește pentru a-și pompa mușchii.

Romario Dos Santos Alves a devenit dependent de un cocktail letal de injecții cu ulei și alcool, numit synthol

Instagram/ romario_hulkbrasileirooficial

A început să-l utilizeze la vârsta de 22 de ani, la recomandarea unor prieteni de la sală, din dorința de a obține brațele personajului Hulk.

”Dacă iei o dată, cu siguranță va exista și o a doua. Este captivant”, spunea el pentru Daily Mail în urmă cu câțiva ani.

Când bicepsul său a atins 63 de centimetri, dependența lui a ajuns la un nivel care-i punea în pericol viața. Era conștient de asta, dar a ignorat acest aspect, din dorința de a-și modela corpul.

La un moment dat chiar a încercat să-și ia viața, când soția sa era însărcinată în șase luni, și a avut nevoie de spitalizare pentru a își trata depresia provocată de ceea ce auzea din jur.

Citește și: Adevărul despre chipul Jessicăi Alves, fostul ”bărbat Ken”. Cum arată fără pic de machiaj după sute de intervenții estetice

Cu toate acestea, nu a renunțat la această practică. Nu l-a descurajat nici faptul că amestecul de ulei și alcool a provocat o acumulare foarte tare în mușchii săi și îi este tot mai greu să se injecteze.

”Am decis că singurul lucru cu care pot face asta sunt acele de specialitate pentru injectare. Tipul de ace utilizate la tauri, nu există ace mai puternice în jur”, a explicat bărbatul.

Ce spun oamenii despre brațele imense ale lui Romario

Reacțiile oamenilor din jurul său au variat de la laudă la teamă și critici.

Citește și: Cum arăta Ruby înainte să-și opereze bustul și nasul. Imaginea nefăcută publică până acum

”Odată lucram într-o biserică catolică și o femeie a venit la mine și mi-a spus că fiica ei de 12 ani nu va intra pentru că îi este frică de mine. Ea a spus că sunt o fiară, un monstru. Am lăsat capul în jos și nu am spus nimic”, a povestit brazilianul.

Ce probleme de sănătate i-a provocat cocktail-ul letal de injecții

Romario s-a confruntat cu dureri constante și a trebuit să consulte medicii care doreau inițial să-i ambuteze ambele brațe.

”Îmi amintesc că medicul mi-a spus că va trebui să amputeze ambele brațe. Au spus că totul acolo, toți mușchii mei, sunt împietriți. În loc să amputeze, ei au reușit să îndepărteze rocile sintolice”, a spus Romario Dos Santos Alves.

Citește și: Lumea o acuză că s-a operat prea mult, dar iată cum arăta Brigitte la vârsta de 16 ani. Imagini rare cu vedeta din copilărie

Pe lângă problemele de sănătate ale mușchilor săi, toxinele din ulei aproape că i-au provocat insuficiență renală.

”Vreau ca alți oameni să vadă pericolele, aș fi putut muri pentru că doream mușchi mai mari. Pur și simplu nu merită”, a susținut bărbatul, conform sursei citate.

Parteneri
Mena Suvari, actrița din American Pie, dezvăluiri emoționante despre cea mai grea perioadă din viața sa. Ce s-a întâmplat când avea 12 ani
Mena Suvari, actrița din American Pie, a dezvăluit motivul real din spatele dependenței ei de substanțe ilegale. Actrița a trecut printr-o experiență traumatizantă la doar 12 ani și acum a vorbit despre ce impact a avut acea perioadă dificilă asupra sa.
Catine.ro
Ultimele știri