Antena Căutare

E ULUITOR ce se întâmplă în organismul tău dacă apeși acest punct! Nu vei mai ține niciodată DIETĂ

Slabesti un kilogram pe saptamana daca apesi pe acest punct!

E ULUITOR ce se întâmplă în organismul tău dacă apeși acest punct de la picior! Specialiștii în presopunctură avertizează: nu vei mai avea nevoie de dieta ca să poți slăbi.

Presopunctura și acupunctura au fost folosite de mult timp că o modalitate alternativă pentru tratarea anumitelor condiții de-a lungul anilor.

Prin canalele energetice, fiecare organ din corpul uman este conectat la un punct de pe corp. Tot ce trebuie să faceți este să masați punctul din corp care este legat de acesta, în cazul în care aveți nevoie să va vindecați un anumit organ din corp sau să îi îmbunătățiți funcția.

E ULUITOR ce se întâmplă în organismul tău dacă apeși acest punct! Nu vei mai ține niciodată DIETĂ

Presând acel punct de la picior, puteți să pierdeți în greutate, fără să mai apelați la diete. Veți arde grăsimea pentru a obține corpul la care ai visat întotdeauna prin aplicarea presiunii asupa sa. Cu un masaj adecvat puteți preveni depunerea de grăsime, accelerând metabolismul și crescând nivelul de energie.

Dacă apăsați pe acel punct al piciorului, procesul inflamator va fi prevenit, iar digestia se va îmbunăți considerabil. Punctul este cunoscut sub numele de Zu San Li sau “punctul longevivitatii”. Astfel, veți putea slăbi un kilogram pe saptamana.

Cum găsiți punctul Zu San Li sau “punctul longevivitatii”

Acesta este localizat sub genunchi. Pentru a-l găsi, acoperiti-vă genunchiul drept cu mâna stângă și cel stâng cu mâna dreaptă. Este o mică adancitura între oasele dintre sfarșitul degetului mic și degetul inelar. Acesta este punctul Zu San Li.

sursa: 12.healthycaregroup.com

Cât a suferit „sărmana” Israela! Încă de acum doi ani, plângea că Liviu o bate și e alcoolic: ”Nu mai vreau să fiu căsăt... Martie e considerată o lună magică. Cum te aperi de vrăji și energii negative. Specialistul avertizează: „Există furturi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x