Antena Căutare

Ea are 24 ani, iar el are 51 ani. Care e secretul cuplului controversat. Toți cei care îi văd îi critică

Ea are 24 ani, iar el are 51 ani și toți cei care îi întâlnesc pe stradă cred că sunt tată și fiică. Realitatea e alta.

Portia si iubitul ei
Portia, o tânără de 24 ani, a postat pe cotul ei de TikTok un video cu ea și partenerul ei de viață, dar toți urmăritorii ei au crezut că cel din filmuleț este tatăl ei. | TikTok

Portia, o tânără de 24 ani, a postat pe cotul ei de TikTok un video cu ea și partenerul ei de viață, dar toți urmăritorii ei au crezut că cel din filmuleț este tatăl ei.

Portia și-a cunoscut jumătatea pe când ea avea 19 ani, iar el avea 46 ani. Diferența de vârstă dintre ei nu i-a speriat pe cei doi atâta timp cât ei au știut că sentimentele pe care le au unul pentru altul sunt reale.

Diferența de vârstă de 27 de ani dintre ei îi aduce împreună

În video, Portia a adăugat o poză cu ea și iubitul ei îmbrăcați elegant, la o petrecere, când abia se cunoscuseră. Ea avea 19 ani, iar el 46 ani. Apoi în video apare și o poză cu ei de acum, tot la o petrecere. Portia și-a schimbat coafura între timp. Ea are 24 ani, iar iubitul ei are 51 ani.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: El are 72, ea are 37. Ce spune David Foster despre diferența de vârstă dintre el și soția lui

Urmăritorii săi nu au apreciat însă dieferența de vârstă de 27 de ani dintre cei doi parteneri, iar Portia și iubitul ei au fost intens criticați.

“E aceeași diferență de vârstă între voi cum e între mine și tata”, i-a scris o urmăritoare.

“Ce ar putea avea în comun o puștoaică de 19 ani cu un bărbat de 50 ani. Mereu mă întreb despre ce vorbesc cuplurile astea”, i-a scris un alt internaut.

“Ce faceți voi e atât de greșit”, i-a comentat un urmăritor.

Care a fost reacția urmăritorilor ei

“O relație cu o asemenea diferență de vârstă este o greșeală teribilă”, i-a scris altcineva.

Citește și: Când îi văd împreună, oamenii cred că sunt mamă și fiu, însă ei formează un cuplu. Ce diferență uriașă există între cei doi

Pe lângă toate comentariile în care sunt judecați și criticați, cei doi au primit și comentarii în care sunt lăudați pentru curajul lor de a se afișa împreună, potrivit The Sun.

“Arată mult mai fericiți decât multe alte cupluri pe care le cunosc”, a fost unul dintre comentariile care îi susțineau pe cei doi parteneri.

“Lăsați-I în pace!”, a mai scris un alt internaut.

“Atâta timp cât sunteți fericiți și vă înțelegeți bine, cine sunt eu să vă judec? Mă bucur pentru voi”, le-a scris un alt urmăritor.

Portia a declarat de mai multe ori că ei sunt foarte fericiți, se completează unul pe altul și se înțeleg foarte bine. Secretul relației lor, în ciuda diferenței de vârstă, este că sunt buni ascultători.

Ea este femeia alergică la frig. Ce se întâmplă dacă îi este rece și cum reușește să țină sub control afecțiunea de care...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x