Antena Căutare

Ea e femeia cu cea mai mare gură din lume! Cum arată Samantha Ramsdell când râde

 Samantha Ramsdell are 31 de ani și este cunoscută drept femeia cu cea mai mare gură din lume. Tânăra face senzație pe TikTok cu filmările sale.

Samantha Ramsdell cu ruj roșu pe buze, într-un selfie de pe Instagram Galerie
Samantha Ramsdell e celebră pe TikTok pentru cât de mare este gura sa | sursa foto: Instagram

Aceasta este incredibila poveste a unei femei pe nume Samantha Ramsdell, care a devenit cunoscută în întreaga lume datorită gurii sale imense.

Americanca din Connecticut s-a transformat într-o adevărată senzație a momentului, mai ales în perioada de pandemie.

Cine e și cum arată femeia cu cea mai mare gură din lume

Izolarea la domiciliu a scos la iveală creativitatea acesteia, care s-a filmat în tot felul de ipostaze surprinzătoare și amuzante. În scurt timp, ea a ajuns să aibă mai bine de un milion de urmăritori. Fiecare clip video adună instant zeci și chiar sute de mii de vizualizări, Samantha Ramsdell fiind în prezent o figură celebră pe TikTok.

Descoperă mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai sus

De când a cunoscut faima la un asemenea nivel, femeia se poate lăuda că, de pe urma fiecărui video postat, reușește să câștige peste 15.000 de dolari.

„Mi-am transformat defectul într-un atu. E o nebunie, nu mi-am imaginat vreodată că voi primi asemenea reacții din partea oamenilor”, a mărturisit tânăra, potrivit celor de la Dailymail.co.uk.

Samantha Ramsdell mâncând o ceapă întreagă

Samantha Ramsdell a apărut în cadrul unei emisiuni din Statele Unite ale Americii

Samantha Ramsdell susține că gura sa, despre care mulți cred că ar fi cea mai mare din lume, măsoară 9,25 centimetri lățime. Femeia a mărturisit faptul că și-a dorit dintotdeauna să devină cântăreață pe Broadway sau artist de comedie, dar s-a temut că șansele i-au dispărut atunci când s-au închis teatrele și cluburile, din cauza pandemiei de coronavirus.

Citește și: Mikel Ruffinelli e femeia cu cel mai mare posterior din lume! Șoldurile sale au 2,5 metri diametru

Determinată să facă tot ce îi stă în putință pentru a-și îndeplini visul, Samantha Ramsdell a început să facă tot felul de clipuri video amuzante, pe care le-a postat pe TikTok. În scurt timp, acestea au devenit virale și au făcut senzație în întreaga lume. Văzând ce succes are, aceasta a prins curaj și a continuat să se filmeze în ipostaze inedite.

Tânăra a mărturisit că mulți o apreciază pentru curajul de care dă dovadă atunci când se filmează în timp ce mănâncă alimente de mari dimensiuni. Unii dintre urmăritori îi dau chiar și provocări, pe care femeia încearcă să le facă, spre deliciul „publicului” său.

Înainte de-a deveni cunoscută datorită condiției sale genetice, ce o face să aibă una dintre cele mai mari guri din lume, Samantha Ramsdell a fost și ținta glumelor răutăcioase. Acum însă, când și-a transformat „defectul” într-un avantaj de pe urma căruia câștigă zeci de mii de dolari pe an, femeia și-a dat seama că până la urma i-a fost scris în stele (sau în gene) să facă spectacol.

Cea care este poreclită drept femeia cu cea mai mare gură din lume poate „mânca” un măr întreg sau două gogoși mari. Mândră acum de popularitatea sa, americanca are de gând să continue să facă filmări amuzante pentru urmăritorii săi.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

O femeie s-a trezit cu poliția la ușă, după ce vecina a reclamat-o pentru ținuta indecentă! Cum a apărut pe stradă... Isabelle Audette a slăbit 38 de kilograme în 10 luni! Mulți râdeau că e grasă, azi toți se îndrăgostesc de ea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x