Antena Căutare

Ea e Nika și a fost găsită în gunoi, într-o stare extrem de gravă! Doctorii îi dădeau 1% șanse să traiască! Ceea ce a urmat te va emoționa până la lacrimi!

Aceasta este povestea emoționantă a Sarei Conque, care s-a transformat într-un adevărat erou, peste tot în lume.

Ea e Nika și a fost găsită în gunoi, într-o stare extrem de gravă! Doctorii îi dădeau 1% șanse să traiască! Ceea ce a urmat te va emoționa până la lacrimi! Galerie
Povestea este de-a dreptul incredibilă

Aceasta este povestea emoționantă a Sarei Conque, care s-a transformat într-un adevărat erou, peste tot în lume.

Fiind specialist în terapie recuperatorie, tânăra a decis să se mute în Haiti în 2013. Atunci, și-a dat seama că menirea ei este aceea de a ajuta copiii defavorizați din această țară.

A început munca de voluntar la un centru de pediatrie și lucrurile mergeau cum trebuie, când ceva emoționant s-a întâmplat.

Sarah i-a dat fetiței o nouă șansă la viață

Atunci a întâlnit-o pe Nika, o fetiță bolnavă de hidrocefalie, o boală gravă ce îi deforma capul. Complet malnutrită, copila a avut nevoie de numeroase îngrijiri medicale.

Și-a prins fiica dormind în pat cu un străin! Reacția tatălui a fost neașteptată, dar ceea ce a urmat a fost mai mult decât tulburător!

Sarah a decis să aibă grijă de copil, chiar dacă medicii spuneau că nu va supraviețui. Fetița a luptat pentru viața ei și a devenit astfel unul dintre cei 1% pacienți care au șanse de de a trăi cu acest diagnostic.

Nika s-a transformat total și oameni din întreaga lume au apreciat atât ambiția copilei de a trăi, cât și gestul emoționant făcut de Sarah.

Îți ții respirația ? Galerie foto superbă! Cum arată prima biserică transparentă din lume! Poți ”vedea” prin ea!... Orașul nefericirii. Norilsk, locul în care nu se întâmplă nimic, iar depresia e boala care-i macină pe băștinași!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x