Antena Căutare

Te cunosc de undeva! 11 mai 2024. Bella și Barbara au câștigat gala cu numărul 13, în rolul lui Michael Jackson

Bella Santiago și Barbara Isasi au reușit să cucerească inimile publicului și ale juraților la gala cu numărul 13 de la Te cunosc de undeva!, ediția din 11 mai 2024.

Te cunosc de undeva! 11 mai 2024. Bella și Barbara au câștigat gala cu numărul 13, în rolul lui Michael Jackson Galerie
Te cunosc de undeva! 11 mai 2024. Bella și Barbara au câștigat gala cu numărul 13, în rolul lui Michael Jackson | antena 1

Cu o transformare remarcabilă în legendarul Michael Jackson și interpretarea energică a piesei "Billy Jean", cele două artiste au demonstrat încă o dată de ce sunt considerate printre cele mai versatile și talentate voci din industria muzicală.

Bella și Barbara au câștigat gala 13 de la Te cunosc de undeva! sezonul 20, ediția din 11 mai 2024. Cele două s-au transformat în Michael Jackson cu piesa Billy Jean

Costumele impecabile și mișcările de dans perfect sincronizate au adus în prim plan magia și energia lui Michael Jackson, iar Bella și Barbara au reușit să transmită această esență iconică în fiecare gest și notă muzicală. Prin interpretarea lor captivantă, au reușit să captiveze esența artistului și să o reinventeze într-un mod proaspăt și impresionant.

Jurații emisiunii au fost impresionați de performanța lor excepțională și le-au acordat puncte mari pentru pasiunea și devotamentul pe care le-au adus pe scenă. Cu toate acestea, recunoașterea cea mai dulce a venit din partea colegilor lor de la canapea, care le-au oferit cele 5 puncte pe echipă, marcând astfel aprecierea și susținerea necondiționată a tuturor celor prezenți în sală.

Victoria lor meritată nu a fost doar o recompensă pentru talentul lor incontestabil, ci și o sărbătoare a perseverenței și muncii lor asidue în urmărirea pasiunii lor pentru muzică. Bella Santiago și Barbara Isasi au demonstrat încă o dată că sunt niște artiste de excepție și că sunt gata să cucerească orice scenă cu carisma și talentul lor incontestabil.

Tot ce trebuie să știi despre Te cunosc de undeva sezonul 20

Ilona şi Ristei, Emi şi Cuza, Connect-R şi SHIFT, Jo şi Liviu, Eliza şi Zarug, Barbara şi Bella, Alexia Ţalavutis şi Dima şi Paula şi Romică sunt cei pe care ruleta personajelor îi va trece prin tot felul de emoţii de-a lungul unui sezon cu energie la puterea #20.

Show-ul transformărilor totale şi totodată unul dintre cele mai longevive talent show-uri din România, Te cunosc de undeva!, revine la Antena 1 cu cel de-al 20-lea sezon, din 17 februarie, în fiecare sâmbătă, de la 20.00.

„Sezonul 20! Aproape că nu îmi vine să cred! Îmi amintesc şi acum emoţiile începutului acestui proiect frumos! Sunt foarte bucuroasă că fac parte din juriul unuia dintre cele mai longevive show-uri de televiziune de la noi! Revenim în această primăvară cu o mulţime de surprize, pe care abia aşteptăm să le împărtăşim cu cei din faţa micilor ecrane!”, a declarat Andreea Bălan, în vreme ce Mihai Petre a completat: „Când spui sezonul 20, nu mai e nevoie de nicio altă descriere suplimentară. Am fost foarte surprins plăcut de echipa pe care am găsit-o aici şi sunt onorat ca împreună să le aducem telespectatorilor un sezon-spectacol, cu foarte multe surprize. De la un platou nou-nouţ, la o nouă grafică, venim cu multe noutăţi pe care abia aştept să le descoperiţi!”, spuneau jurații înainte de începerea noului sezon

Transforming show-ul le pregăteşte telespectatorilor un sezon cu energie la puterea 20 şi foarte multe surprize. 8 echipe de artişti au spus <Da> spectaculosului show al transformărilor şi vor putea fi urmăriţi pe Antena 1 şi AntenaPLAY.

Te cunosc de undeva! 11 mai 2024. Ilona și Florin s-au transformat în Miley Cyrus cu piesa Flowers de la premiile Grammy...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x