Antena Căutare

Ea este femeia alergică la frig. Ce se întâmplă dacă îi este rece și cum reușește să țină sub control afecțiunea de care suferă

Sam Newland este alergică la frig și trebuie să mențină casa încălzită la 30 de grade Celsiuc în timpul iernii, toamnei și chiar și în zilele mai reci de vară.

sam newland isi face selfie in baie in timp ce poarta o bluza neagra Galerie
Sam Newland este alergică la frig și trebuie să mențină casa încălzită la 30 de grade Celsiuc în timpul iernii, toamnei și chiar și în zilele mai reci de vară. | Profimediaimages.ro

Femeia, în vârstă de 50 de ani, a făcut urticarie la frig când s-a mutat în Marea Britanie din Singapore. Avea 13 ani la vremea respectvă.

Acum, afecțiunea îi provoacă erupții și urme dureroase. Sam reușește să calmeze durerea doar cu ajutorul antihistaminice și stând la căldură.

„Oamenii nu iau adesea starea mea în serios, îmi spun să mă opresc din a mă scărpina sau să-mi pun o bluză.

Mă face să vreau să țip de frustrare pentru că nu este chiar atât de simplu. Este o stare îngrozitoare. Urăsc să fiu alergic la frig. Dacă am o criză, este atât de dureros, este atât de multă mâncărime încât uneori pielea îmi sângerează”, a zis Sam, conform The Sun.

Citește și: Fetița în vârstă de 8 ani care suferă de alopecie a demonstrat că e optimistă, în ciuda diagnosticului. Ce job și-a găsit

Ce pățește Sam Newland dacă îi este frig

După ce a fost diagnosticată în adolescență, Sam a încercat imediat să găsească un tratament care să funcționeze. Ea s-a hotărât să ia trei antihistaminice pe zi, dar spune că încă suferă de crize în fiecare zi.

Simptomele ei, care includ mâncărime peste tot și „pete roșii uriașe”, sunt atât de grave încât trebuie să lase căldura pornită pe tot parcursul anului.

Citește și: Motivul bizar pentru care polițiștii au vrut să o amendeze pe această tânără vânzătore. Toți au rămas surprinși

„Dacă încep să rămân fără antihistaminic, pot deveni foarte stresată și plâng. Pe lângă asta, acum sunt foarte îngrijorat de cum ne vom permite o creștere uriașă a facturilor în fiecare lună.

Mi-e teamă să mă gândesc la cât vor crește facturile noastre la încălzire acum. Soțul meu a spus că ar putea fi nevoie să aprindem focul și să lucrăm din camera de zi.”, a afirmat Sam.

Sam și soțul Andy au plătit 48 de lire sterline pe lună, dar facturile lor aproape s-au dublat la 80 de lire sterline. Ei se așteaptă să achite 160 de lire sterline pe lună de acum înainte.

„Mi s-a spus înainte că ar trebui să mă mut în străinătate, dar încă nu îmi permit să mă pensionez și de ce ar trebui să ne dăm peste cap toată viața? Oamenii spun adesea că ar trebui să port o mulțime de straturi, dar trebuie să am grijă să nu devin umedă și rece sau să transpir, deoarece și asta poate declanșa.

Citește și: Poți vedea rechinul din imagine? Iluzia optică arată cât de dificil este să vezi pericolul care pândește sub apă

Îmi doresc foarte mult ca oamenii să înțeleagă cât de debilitant și dureros este să trăiești cu asta. Sperăm că vor avea un pic mai multă compasiune dacă întâlnesc pe cineva cu asta și nu vor spune ceva greșit – ceea ce se întâmplă tot timpul”, a mai adăugat femeia, conform The Sun.

Motivul bizar pentru care polițiștii au vrut să o amendeze pe această tânără vânzătore. Toți au rămas surprinși... Ea are 24 ani, iar el are 51 ani. Care e secretul cuplului controversat. Toți cei care îi văd îi critică...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x