Antena Căutare

Motivul bizar pentru care polițiștii au vrut să o amendeze pe această tânără vânzătore. Toți au rămas surprinși

Nong Pookie, o tânără vânzătoare în vârstă de 28 de ani din Tailanda, a ajuns în vizorul polițiștilor locali, deși nu comisese nicio infracțiune.

nong la taraba ei din piata Galerie
Nong Pookie, o tânără vânzătoare în vârstă de 28 de ani din Tailanda, a ajuns în vizorul polițiștilor locali, deși nu comisese nicio infracțiune. | Profimedia

Nong Pookie, o femeie din Buriram, Tailanda, lucrează la o tarabă și vinde fructe și legume proaspete localnicilor. Polițiștii au atenționat-o că va fi amendată dacă va continua să își expună atât de multă piele. Tânăra adoră să poarte haine mulate și decoltate.

Nong nu are inhibiții și îi place să își pună în valoare formele voluptoase. Ori de câte ori are ocazia, femeia poartă sutiene de la costume de baie și alege să nu mai pună nici un fel de bluză.

Tânăra a ajuns în vizorul poliției deși nu comisese nicio infracțiune

Cu formele ei impresionante, Nong reușește să atragă mulți clienți. Datorită faptului că arată atât de bine, mulți bărbați își doresc să stea de vorbă cu ea.

Citește și: Mary Magdalene a cheltuit 300.000 de dolari ca să arate ca o păpușă vie. Cum arăta înainte de transformarea radicală

Tânăra poartă mărimea E la cupa de la sutien și e mândră de bustul ei natural. Cu toate acestea, poliția locală i-a recomandat să poarte haine care îi acoperă formele pentru că altfel riscă să primească amendă.

La taraba ei, Nong nu are doar fructe și legume, ci mai și gătește. Ea face tăiței cu legume, salate și mâncare cu fructe de mare. Polițiștii au criticat-o pentru faptul că gătește aproape dezbrăcată și pare că face adevărate show-uri, purtând doar sutien și boxeri.

Nong Pookie a spus că nu I se pare nimic ieșit din comun că a ales să gătească în ținute sumare și spune că nu a făcut nimic greșit. Toți bărbații care vin în zonă se simt atrași de ea. Ea primește complimente zilnic și mulți încearcă să obțină o întâlnire cu ea.

Ce amendă era să primească Nong

“De obicei mă îmbrac lejer atunci când gătesc, dar o dată am purtat bikini, în timp ce soțul meu mă filma. Apoi dintr-o dată toată lumea a aflat despre asta”, a povestit Nong, potrivit Profimedia.

Video-urile cu ea în timp ce gătește îmbrăcată sumar au devenit imediat virale și toate lumea îi admira formele, lăudând-o pentru faptul că e dezinvoltă. După ce a devenit populară în Tailanda, Nong a povestit că primea foarte multe telefoane din partea admiratorilor chiar și noaptea târziu.

Citește și: Femeia care e luată adesea drept sora fiului ei. Câți ani are, de fapt, și care e secretul tinereții sale

Evident că niciunul dintre acei bărbați nu o sunau ca să comande mâncare, ci ca să o încerce să o cucerească și să obțină o întâlnire cu ea. Ceea ce ei nu știau este că tânăra de 28 de ani este căsătorită deja.

Polițiștii i-au spus că dacă poartă costum de baie în locuri publice poate fi amendată pentru indecență. Amenda este de 150 dolari. Nong nu a mai purtat bikini la muncă de atunci, dar reclama ei constă într-o pancartă pe care e o desenată o fată care seamănă izbitor de mult cu ea și e îmbrăcată în bikini.

Poți vedea rechinul din imagine? Iluzia optică arată cât de dificil este să vezi pericolul care pândește sub apă... Ea este femeia alergică la frig. Ce se întâmplă dacă îi este rece și cum reușește să țină sub control afecțiunea de care...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x